Була зіркою естради, розписалася з Бебешком у в’язниці та поїхала: де зараз співачка 90-х Сестричка Віка і що про неї відомо (фото, відео)

Читать на русском
Автор
3126
Сестричка Віка — де зараз співачка Вікторія Врадій і як виглядає Новина оновлена 26 вересня 2024, 11:15
Сестричка Віка — де зараз співачка Вікторія Врадій і як виглядає. Фото Колаж "Телеграфа"

Відомо, що артистка була одружена чотири рази

Багато артистів, які були популярними у 90-х роках, зникли зі сцени. Крім рідної сестри Наташі Корольової, яка виступала під псевдонімом "Руся", несподівано зникла Сестричка Віка. Артистка стала першою переможницею музичного фестивалю "Червона Рута" та їй пророкували великий кар’єрний успіх.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, де зараз знаходиться виконавиця та як виглядає. Також ми дізналися, як склалося її життя.

Сестричка Віка — де зараз співачка і як виглядає

Співачка Вікторія Врадій увірвалася на українську сцену у 90-х роках та завоювала симпатію багатьох глядачів. Любов до музики вона відчувала з дитинства, тож у школі була учасницею гурту "Арніка". Далі Вікторія була вокалісткою у джаз-роковій групі "Лабіринт" під керівництвом Юрія Варума.

До 1991 року Сестричка Віка стала відома завдяки своєму похмурому стилю, її тоді почали називати "конотопська відьма". Після перемоги на фестивалі "Червона рута" Вікторія будувала сольну кар’єру спочатку в Україні, потім виступала в Росії, де вступила до інституту театру та сцени імені Гнесіних.

У 1991 році вона розписалася у в’язниці з українським продюсером Володимиром Бебешком. Він тоді відбував покарання за спекуляцію. Коли чоловіка звільнили, вони разом виїхали до США. Вони намагалися "зачепитися" на новому місці, але це було тяжко, незабаром гроші закінчилися, почалися сварки й невдовзі подружжя розлучилося. Бебешко повернувся до України, а Сестричка Віка залишилася у Лос-Анджелесі та намагалася разом із групою музикантів виступати у місцевих закладах.

Віка Врадій
992 рік з Вікою Врадій (ліворуч) у Гарвардському університеті

Співачка думала про те, щоб знову повернутися до України та тріумфально повернутися на сцену, але її плани не реалізувалися. Вікторія пропонувала ексчоловіку знову працювати разом, але той сказав, що, мовляв, про "Сестричку Віку" всі забули й це не принесе успіху. Тоді дівчина вирішила залишитись у США.

Сестричка Віка
Сестричка Віка була зіркою естради у 90-ті роки

В одному з інтерв’ю за 2010 рік знаменитість розповіла, що в Америці не тільки займається творчістю, але ще працювала у шпиталі, керувала таксі, розвивалася у сфері менеджменту. До 2009 року Сестричка Віка встигла вийти заміж ще двічі. Загалом у неї за плечима 4 шлюби.

Левко Дурко – рідний брат Володимира Бебешка в інтерв’ю "Rostyslove Production" у 2022 році відмітив, що якось зустрів Вікторію в Україні. Вона розповіла йому, що продовжує перебувати у США та отримує там пенсію у розмірі 800 доларів. Живе Сестричка Віка у соціальній кімнаті разом із собакою. В Україні вона була кілька разів, але поверталася на нетривалий період.

Сестричка Віка
Сестричка Віка залишилася жити у США

Інформації про те, що каже зірка 90-х про війну в Україні, немає. Сестричка Віка давно перестала вести публічний спосіб життя.

"Телеграф" писав раніше, де зараз і як виглядає мати Наташі Корольової, яка зрадила Україну. Жінка любить яскраве вбрання і насолоджується життям із багатим чоловіком.