Не завжди була такою стильною: як виглядала та одягалася Дорофєєва до популярності (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 27 вересня 2024, 09:38

Зараз співачка одна із найстильніших зірок на українській сцені

Надя Дорофєєва — відома українська співачка, яка була солісткою гурту "Время и Стекло", а перед початком повномасштабної війни розпочала сольну кар’єру. Два тижні тому на концерті співачки у Червонограді сталася масова бійка зі стріляниною, а днями співачка презентувала новий україномовний альбом. Однак такою стильною та популярною Дорофєєва була не завжди.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, як виглядала і у що одягалася Надя Дорофєєва до популярності та набуття власного стилю.

https://www.instagram.com/nadyadorofeeva/

Надя Дорофєєва — як виглядала співачка у дитинстві та юності

Співачка Надя Дорофєєва народилася в Сімферополі 1990 року, зараз їй 34 роки і вона одна із найстильніших та найуспішніших артисток в Україні. Свою творчу кар’єру майбутня зірка починала з самого дитинства — вона займалася музикою, брала уроки вокалу, приймала участь у різноманітних вокальних і танцювальних конкурсах. Так, співачка побувала на таких проектах, як "Південний експрес", "Зоряний дощ", "Чорноморські ігри" та багато інших.

Тоді Надя Дорофєєва, як і багато її однолітків, одягалася і створювала свій стиль у тих умовах, що були. Вона розповідала, що речі купувала на ринку. І це була справжня подія, коли у вихідний вони з мамою ходили на ринок і могли обійти всі речові ятки.

Свою першу популярність Надя Дорофєєва здобула, коли потрапила на шоу "Караоке на Майдані", а потім стала учасницею реаліті-шоу "Шанс". Її нарешті помітили, а творчий та вокальний потенціал оцінили. На той час співачка була юною рудоволосою бестією, яка вразила всіх своєю енергетикою.

У 2008 році Дорофєєва випустила свій перший альбом, проте він не мав великого успіху, як і її шанс на велику сольну кар’єру. А вже у 2010 році юна співачка потрапила до продюсерського центру Потапа та стала солісткою дуету "Время и Стекло". І тоді про неї дізналася вся країна.

Стиль співачки з того часу різко змінився, вона стала справжньою іконою для дівчаток-підлітків. Та й зараз стиль співачки надихає багатьох жінок, Надя стала жіночнішою та елегантнішою, але також залишила місце для проявів бунтарських ноток.

Раніше "Телеграф" розповідав, як виглядала і що казала Ані Лорак, коли востаннє була в Україні. Ображена дівчинка і дерево кохання.