Були мегапопулярними на початку 2000-х і відмовилися від роботи в Росії: куди зникла група сестер Завальських "Алібі"

Читати російською
Автор
Новина оновлена 27 вересня 2024, 14:37

Анна та Ангеліна спричинили фурор на "Голосі країни"

Український музичний гурт "Алібі" був дуже популярним в Україні. Жіночий дует рідних сестер Анни та Ангеліни Завальських набули популярності в українському шоубізнесі на початку 2000-х років, але раптово зникли з радара. Після довгої паузи дівчата прийшли на "Голос країни" з новим проєктом.

Анна та Ангеліна були на піку популярності, коли їм пропонували працювати в Росії. "Телеграф" розповідає, де зараз сестри Завальські, як виглядають та що говорять про війну в Україні.

Шлях до слави гурту "Алібі"

Гурт "Алібі" був заснований у квітні 2001 року. Їхнім продюсером був рідний батько Олександр, а композитором — продюсер та співак Діма Клімашенко. У 2002 році колектив випустив свій перший дебютний альбом "Две слезы", а незабаром відбувся реліз платівки "Да или Нет".

Дівчата радували своїх шанувальників новими піснями. Артистки переважно виконували російськомовні композиції, які швидко ставали хітами. Особливо популярними були "Табу", "Исповедь" та "Мелодия дождя".

Фото: pravda.com.ua

Навесні 2011 року Анна та Ангеліна були ведучими танцювального шоу "Майданс" разом з Тіною Кароль. Крім того, Завальські були ведучими 9 програми церемонії нагородження конкурсу "Фаворити Успіху 2011".

Завальські на церемонії "Фаворити Успіху 2011"

У 2024 році в інтерв’ю obozrevatel Завальські поділилися, що їм також пропонували будувати кар’єру в Росії, але вони відмовилися. "Коли на початку 2000-х російський шоубізнес почав витісняти собою наш ринок, неодноразово зверталися російські продюсери, які обіцяли нам золоті гори та світову славу… Нам вже тоді вистачило розуму не вестись на подібні сумнівні перспективи і ми відхилили всі пропозиції, вибравши свою країну", — розповіли дівчата.

Фото: clutch.net.ua

Несподівано, але вже у 2012 році гурт "Алібі" розпався. Причини цього були різні: співачки хотіли насолодитися сімейним життям та материнством, а також мали можливість спробувати себе в сольних проєктах.

Завальські в The Alibi Sisters

Після тривалої перерви Анна та Ангеліна знову вийшли на велику сцену. Зокрема, вони стали учасницями 11-го сезону шоу "Голос країни" у 2021 році. Після виконання "Чірібім-чірібом" у сестер були всі шанси пройти до "Голосу" далі, але відмовилися, пославшись на те, що дорогу треба давати молодим артистам. Проте Завальські встигли прорекламувати свій новий проєкт The Alibi Sisters.

У 2023 році дует представив пісню "Шла дівчина лучками", присвячена українській столиці.

Фото: instagram.com/anna_zavalskaya

На початку повномасштабної війни сестри вирішили вивезти своїх дітей за кордон у безпечне місце. Анна із сином тривалий час жили у Британії, де хлопчик навіть відвідував школу. Однак через рік Анна та Ангеліна зрозуміли, що більше не можуть жити без рідного дому, і вирішили повернутися. Дівчата продовжують виступати в Україні та закордоном.

Фото: instagram.com/anna_zavalskaya

Особисте життя Анни та Ангеліни Завальських

Анна вийшла заміж за композитора та музиканта Дмитра Саратського, у них народився син. Ангеліна створила сім’ю з ведучим Олександром Колодієм, у них двоє дітей: син Кирило та дочка Меланія.

Анна із чоловіком Дмитром Саратським. Фото: instagram.com/anna_zavalskaya
Ангеліна Завальська та Олександр Колодій. Фото: tochka.net

Раніше "Телеграф" писав про співачку Машу Фокіну. Дізнайтеся, де вона зараз і як познайомила першого прем’єр-міністра України з Єрмаком.