Не мріяла про телекар’єру та мала труднощі з грошима: як виглядала Наталія Мосейчук до популярності і зараз (фото)

Читать на русском
Автор
1115
Наталія Мосейчук — як змінилася телеведуча під час кар’єри Новина оновлена 27 вересня 2024, 15:09
Наталія Мосейчук — як змінилася телеведуча під час кар’єри. Фото Колаж "Телеграфа"

Наталія Мосейчук є однією з найуспішніших телеведучих України

Понад 20 років Наталія Мосейчук працює телеведучою і є зіркою каналу "1+1", але, на відміну від Діани Панченко, вона не зрадила своєї країни. Шлях до успіху Наталії був непростий, адже їй довелося зіткнутися із низкою труднощів.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, як розпочиналася кар’єра телеведучої та чи мріяла вона працювати у сфері журналістики. Також ми показали, як виглядала Наталія Мосейчук у юні роки, ще до своєї популярності.

Якою була кар’єрна дорога Наталії Мосейчук і як вона змінилася

Майбутня зірка народилася в місті Теджен (Туркменська РСР), її батько був військовослужбовцем, тому їхня родина часто переїжджала. До школи Наталя пішла у місті Естергом (Угорщина), її мама була вчителькою і не приділяла доньці підвищеної уваги, щоб ніхто не думав, що вона її якось виділяє серед інших дітей. Але у навчанні їй допомагав старший брат. У 1990 році Наталя разом із батьками переїхала до Бердичева (Житомирська область), де закінчила середню школу. І 1995 року вона закінчила Житомирський педагогічний університет.

Сім’я Наталії Мосейчук
Наталія Мосейчук у дитинстві, Фото: прес-служба каналу "1+1"

Свою кар’єру Мосейчук розпочала ще студенткою, але вона не мріяла стати телезіркою. Наталя хотіла піти стопами мами й стати педагогом, але її життя склалося по-іншому.

Наталія Мосейчук
Наталія Мосейчук у старших класах, Фото: прес-служба каналу "1+1"

У програмі "ЖВЛ" телеведуча розповіла, що у 1993 році вона вирішила спробувати себе в журналістиці й без досвіду роботи, але з гарним знанням англійської, отримала посаду журналіста і ведучої на житомирському обласному телебаченні.

У 90-ті роки Наталя вийшла заміж за Леоніда Мосейчука, але родині катастрофічно не вистачало грошей. Вони разом із чоловіком переїхали до Києва, щоб просто мати можливість трохи підробити. А через відсутність прописки Наталю не взяли викладати до університету, тож вона знову вирішила спробувати себе у кадрі. Спочатку їй було складно знайти роботу, але їй удалося "зачепитися" на каналі ЮТаР. Але невдовзі Наталя завагітніла і їй довелося піти у декрет, а через 10 місяців, коли вона хотіла поновитися на посаді, їй сказали, що вакансія зайнята. Телеведуча згадує, що почала плакати, оскільки не було грошей, і вона не знала, як прогодувати сина. Через фінансові проблеми їй довелося віддати сина на півтора року батькам на виховання.

Але в 1999 році Наталія отримала роботу в телекомпанії "Експрес-інформ", потім вона потрапила на "5 канал" і стала ведучою служби інформації. Прізвище Мосейчук почало звучати на всіх каналах, але тільки особисте життя Наталії тріщало по швах. Незабаром вона розлучилася з чоловіком і вирішила змінити місце роботи.

Наталія Мосейчук
Наталія Мосейчук не мріяла про кар’єру телезірки, Фото: прес-служба каналу "1+1"

У 2006 році Мосейчук дзвонить на канал "1+1" і цей дзвінок змінює її життя, адже їй відповів генеральний продюсер, який одразу взяв її на роботу. З того моменту і почався зірковий час Наталії, але успіх прийшов не лише в кар’єрі, а й в особистому житті. Мосейчук зустріла свого другого чоловіка Іллю Івановича, з яким стосунки почали розвиватися не одразу.

Наталія Мосейчук
Наталія Мосейчук із чоловіком Іллею та синами

Наталя стала ведучою "ТСН", згодом вела програму "Приховане життя". У 2010 році вела телеміст з української сторони в рамках "Національний інтерес" із Дмитром Кисельовим. У 2016 році телеведуча почала вести шоу "Право на владу". Окрім журналістської діяльності, Наталія виявляє велику соціальну активність та довгі роки займається благодійністю.

Наталія Мосейчук
Наталія Мосейчук у своїй програмі "Право на владу"

У 2018 році жінка стала куратором Школи супергероїв. У 2021 році вона створила власну номінацію "Вибір серцем" у рамках Global Teacher Prize Ukraine. Нагороду отримали вже два українські вчителі. Згідно з виданням "Новий час", Наталія Мосейчук увійшла до топ-100 успішних жінок. А за версією видання "Фокус" її назвали однією із найвпливовіших жінок в Україні.

Наталія Мосейчук
Наталія Мосейчук продовжує працювати ведучою

У 2022 році проти телеведучої порушили справу в Росії за те, що вона, за версією росЗМІ, "в ефірі висловила погрози на адресу російських льотчиків та їхніх близьких". У липні 2024 року стало відомо, що суд у Москві заочно засудив Наталю Мосейчук до п’яти років колонії. Наталія продовжує займатися своєю журналістською діяльністю та розвиває інші проєкти.

"Телеграф" писав раніше, де зараз секс-символ 90-х Влада Литовченко та як виглядає. Ми дізналися, чи виїхала колишня модель за кордон.