Народився у шлюбі з депутатом: де зараз та як виглядає старший син Каті Осадчої Ілля Поліщук (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 28 вересня 2024, 17:47

Хлопець наразі не живе в Україні, але зрідка повертається на батьківщину

Українська телеведуча Катерина Осадча, яка виховує молодших синів від Юрія Горбунова, привітала з днем народження свого первістка Іллю — саме 28 вересня юнаку виповнилося 22 роки. Зірка показала фото з сімейного архіву.

У соцмережі Інстаграм ведуча "Світського життя" виклала раніше небачені кадри з сином, якого Осадча народила у 19-річному віці. Тоді вона була одружена з народним депутатом України Олегом Поліщуком.

"Моя гордість! Мій Ілля, з Днем народження!… Зараз ти вже на три роки старший за мене тоді, коли ти народився і ти досі дивуєшся, як я в твоєму віці вже мала дитину. Але я радію, що саме тоді народився ти і ми прожили таке десь однакове дорослішання, мені здається, що і зараз ти місцями доросліший за мене, а я все ще вчуся бути дорослою мамою", — написала Катерина Осадча.

Фото: instagram.com/kosadcha

Ілля Поліщук навчається в США у Мерилендському університеті, куди поїхав після закінчення у 2021 році елітної Kyiv International School. Учні цього закладу навчаються за іноземними програмами, тому не дивно, що юнак відразу відправився в Америку. Там він навчається у сфері ІТ.

"Ілля вчиться в Америці на третьому курсі, вивчає IT, зараз вже застосовує свої знання в боротьбі з ворогом, а по закінченню університету повертається додому", — розповідала Осадча рік тому.

Фото: instagram.com/kosadcha

Ілля приїздить до України не так часто — лише кілька разів на рік. Сам хлопець веде непублічне життя, тому фотографії з ним рідко з’являються в соціальних мережах його зіркової мами.

Фото: instagram.com/kosadcha
Фото: instagram.com/kosadcha
Фото: instagram.com/kosadcha

Що відомо про перший шлюб Катерини Осадчої

2001 року телеведуча вийшла заміж за бізнесмена та народного депутата від "Партії зелених" Олега Поліщука, а вже через рік народився Ілля. Розлучилася телеведуча із чоловіком у 2004 році. Відомо, що у 2011 році Поліщук втратив депутатство.

Осадча вийшла заміж за Олега Поліщука у 2001 році. Фото: sensatsiya.com

"Якби наш шлюб тривав двадцять років, я би страждала, що залишилася одна після довгого спільного життя. А так як ми прожили з чоловіком всього три роки, після розлучення я не відчувала особливої туги. Мене дуже підтримували батьки. Якщо чесно, коли пішов чоловік, мені стало легше", — розповідала телеведуча у 2019 році.

Фото: sensatsiya.com
Осадча з маленьким Іллею. Фото: instagram.com/kosadcha

Раніше ми розповідали, що Іван Пелих втратив свого батька у 7 років. Дізнайтеся, як зараз виглядає єдиний син Ігоря Пелиха, який загинув у ДТП у 2009 році.