Познайомилися на роботі та таємно одружилися: як виглядає дружина Сергія Притули та що про неї відомо (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 04 жовтня 2024, 15:45

Катерина подарувала телеведучому двох доньок

Український шоумен та волонтер Сергій Притула, який розповів, чому не хоче повертатися на сцену, вже 9 років щасливий у шлюбі з Катериною Сопельник. Вони познайомилися на роботі, але романтичні стосунки почалися між ними не відразу.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, якою була любовна історія Сергія Притули та Катерини. Також ми дізналися деякі факти із життя другої дружини громадського діяча.

Як виглядає дружина Притули Катерина Сопельник і як вони познайомилися

Український шоумен, який з 2014 року більше займається волонтерською діяльністю, був одружений двічі. Першою його дружиною була Юлія Андрійчук, яка подарувала йому сина Дмитра. Але їм не вдалося зберегти союз і незабаром пара розлучилася.

Коли Сергій був одружений з Юлією, він познайомився з Катериною Сопельник на "Новому каналі", тоді вона була адміністратором, потім лінійним продюсером. Спочатку їх нічого не пов’язувало крім робочих моментів. Коли Притула розумів, що його шлюб з Юлією тріщить по швах і наближається до завершення, вони з Катериною почали більше спілкуватися і зблизилися.

Катерина Сопельник та Притула познайомилися на "Новому каналі" /https://www.instagram.com/kateryna__prytula/

Романтичні стосунки почалися вже коли Притула офіційно розлучився. Він продовжував працювати з Катериною, але публічно їхній роман не афішував. Шоумен вирішив шокувати публіку та офіційно про свої стосунки заявив уже після весілля.

Притула разом із дружиною, сином та донькою /https://www.instagram.com/kateryna__prytula/

Відомо, що Сергій та Катерина одружилися 28 серпня 2015 року, нещодавно вони відзначили 9-ту річницю шлюбу. Їхня церемонія відбулася у Львові та була таємною, у колі найрідніших та близьких друзів.

Весілля Сергій Притули та Катерини /https://hochu.ua/

Катерина подарувала Сергію двох прекрасних дочок: Соломію та Стефанію. На початку війни його родина виїхала із Києва, але залишилася в Україні.

Катерина подарувала Сергію двох доньок /https://www.instagram.com/kateryna__prytula/

Дружина Сергія Притули була фінансовим директором "Вар’яті шоу", яке заснував її чоловік. Але у 2021 році воно припинило своє існування. В інтерв’ю на YouTube-каналі "Радіо Свобода" колишній телеведучий розповів, що не отримує зарплату як засновник благодійного фонду, але отримує дивіденди від цінних паперів. А його дружина Катерина має дохід від роботи бізнесу, який вона відкрила на заході України.

Катерина Сопельник (Притула) /https://www.instagram.com/kateryna__prytula/

Що відомо про Катерину Сопельник

Відомо також, що Катерина Сопельник є дочкою бізнесмена Віталія Сопельника, вона родом із Донецька. Він був кандидатом від партії "Удар", а також членом "Партії регіонів" і навіть одним із керівників "Трудової України".

Катерина разом із батьком Віталієм Сопельником /https://antikor.com.ua/

Катерина також має рідну сестру Світлану, яка є дружиною олігарха-регіонала Віталія Хомутинника. А ось її мама Лілія Сопельник чотири роки тому стала винуватцем жахливої ДТП у Києві, справу з якої продовжують розглядати у суді. Теща Притули збила матір із дитиною у дворі будинку. Жінка та її син зазнали серйозних травм, постраждала досі проходить лікування.

Мама Катерини Сопельник /https://antikor.com.ua/

Маму Катерини звинувачують за ч. 2 ст. 286 КК України, за якою їй загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі. Спочатку жінка була під домашнім арештом, потім його скасували. На початку війни Лілія виїхала до Великобританії, але зважаючи на все, приїжджає в Україну. У серпні відбулося слухання, суд у Києві ухвалив вирок тещі Притули — він звільнив її від відбування основного покарання з випробувальним терміном на три роки.

"Телеграф" писав раніше, як виглядає кохана Павла Зіброва, яка стала другою дружиною артиста. У вересні 2024 року вони відзначили 30-ту річницю весілля.