Серйозний удар по іміджу: Кейт Міддлтон і принц Вільям готують підлянку Меган Маркл

Читати російською
Автор
Новина оновлена 05 жовтня 2024, 15:36

Королівська сутичка між родичами набула несподіваного розвитку

Герцоги Уельські вирішили перенести битву за увагу на територію Меган Маркл — США. Кейт Міддлтон, яка закінчила хімієтерапію, вже вкрала любов американців, на яку так надіється дружина принца Гаррі.

Як пише wegotthiscovered, Вільяма і Кейт часто хвалять за те, що вони знайшли відгук у молодих поколінь, при цьому зберігаючи повагу до спадщини інституту британської корони. Тим часом гучний переїзд принца Гаррі та Меган Маркл у США у 2020 році ознаменував собою розкол, який ніхто не зміг виправити. Не дивно, що дві пари постійно порівнюють між собою.

Досі кожен брат заявляв права на свою територію, щоб підтримати медійну ворожнечу. Вільям щасливий в Англії, тоді як Гаррі намагається заново збудувати своє життя за океаном. Однак все скоро зміниться, оскільки Уельські завдають серйозного удару по публічному іміджу Сассекських.

Фото: Getty Images

Вільям і Кейт роблять стратегічні кроки для зміцнення своєї присутності в Сполучених Штатах, потенційно готуючи ґрунт для королівського протистояння з принцом Гаррі та Меган Маркл. Це сталося після того, як принц і принцеса Уельські в травні 2023 року подали офіційний документ до Бюро з патентів та товарних знаків США, відкриваючи шлях для запуску їхньої благодійної організації Royal Foundation у США. Цей крок застав Меган Маркл зненацька, оскільки вона з чоловіком працювали над встановленням своєї власної благодійної присутності в Америці ще з моменту переїзду.

Заявка Кетрін і Вільяма на реєстрацію товарного знака включає ряд послуг під егідою Фонду, з особливим акцентом на "медичні послуги, пов’язані з психічним здоров’ям". Це ставить їх у пряму конкуренцію з фондом Гаррі та Меган Archewell Foundation, який активно працює у подібних областях.

Джерела, близькі до ситуації, повідомляють, що Меган відчуває, що Уельські можуть "переїхати на її територію". Це посилюється тим фактом, що і Вільям, і Кейт мають значну популярність в Америці, потенційно затьмарюючи зусилля Гаррі та Меган щодо підтримки власного іміджу.

Раніше молодший брат Кетрін Джеймс Міддлтон вперше поділився, як його сестра почувається після 9-місячного лікування раку. Також ми писали про першу публічну появу Кейт Міддлтон після хімієтерапії.