З довгим кучерявим волоссям і сережкою у вусі: як 58-річний Віктор Павлик виглядав у молодості (фото)

Читать на русском
Автор
503
Віктор Павлік — як артист виглядав у молодості
Віктор Павлік — як артист виглядав у молодості. Фото Колаж "Телеграфа"

У молодому віці співак віддав перевагу рок-стилю в одязі

Відомий український артист Віктор Павлік на сцені майже 40 років і може похвалитися приблизно 30 альбомами у своїй дискографії, а ще чотирма шлюбами. Але зараз зовнішність і стиль співака сильно змінилися порівняно з тим, яким він був на початку своєї кар’єри.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, як Віктор Павлік розпочинав свій творчий шлях та як виглядав у молодості. У мережі знайшлися його архівні фотографії.

Як Віктор Павлік виглядав у молодості

Український співак народився в 1965 році на Тернопільщині. З самого дитинства він відчував пристрасть до музики. У школі він співав у хорі та брав участь у вокально-інструментальному ансамблі. А у 13 років Віктор Павлік уже грав у районному Будинку культури.

Згодом майбутня зірка стала художнім керівником вокально-інструментального ансамблю "Еверест" та гурт незабаром запросили до ВІА "Віватон".

Але Павлік вирушив на службу в армію, а в 1986 році, коли повернувся, вступив до Теребовлянського культурно-освітнього училища та отримав запрошення працювати в обласній філармонії. Освіта артист здобув у Київському національному університеті культури та мистецтв.

Віктор Павлік
Віктор Павлік у молодості

З 1992 по 1995 рік Віктор Павлік бере участь у колективі "Анна Марія", і саме з неї в артиста розпочалася зірковий час. Група займала призові місця у різних конкурсах, як в Україні, так і за її межами.

Але гурт довелося покинути, оскільки Віктор поїхав разом із першою дружиною працювати до Туреччини, там він продовжив займатися творчістю та повернувся до України з треком "Шикидим", який став справжнім хітом. В 1999 році Президент України присвоїв Павліку звання "Заслужений артист України".

Віктор Павлік
Віктор Павлік мав довге волосся і рокерський стиль

Тоді його зовнішність була дуже виразною. Віктор Павлік мав довге кучеряве волосся, рокерський стиль в одязі й сережки в лівому вусі. Артисту подобалося носити шкіряні речі на голе тіло.

Віктор Павлік
Віктор Павлік на початку кар’єри

Але потім він вирішив кардинально змінити стиль, тому підстригся і вибирав для концертів менш зухвалі вбрання, перейшов на сорочки, футболки та джинси.

Віктор Павлік
Віктор Павлік у 1998 році змінив стиль

За час своєї творчої кар’єри він випустив близько 30 альбомів, дав понад 4 тисячі сольних концертів і не лише в Україні, а й у країнах Європи. Його хіти продовжують жити досі. І у свої 58 років він продовжує займатися улюбленою справою, під час війни він виступав з благодійними концертами та співпрацював з волонтерами. Але влітку 2023 року співака трохи "підкосила" хворобу.

Віктор Павлік
Віктор Павлік на сцені понад 40 років

"Телеграф" писав раніше, як 74-річний Михайло Поплавський виглядав у молодості. Артист був худорлявий і з густою шевелюрою.