Джаред Лето назвав війну в Україні "проблемою" і заявив, що сумує за росіянами (відео)

Читать на русском
Автор
993
Джаред Лето назвав війну в Україні "проблемою" і заявив, що сумує за росіянами (відео) Новина оновлена 13 жовтня 2024, 12:49

Співак розмріявся про концерти в Росії та Україні

На концерті у Сербії відомий американський актор і музикант Джаред Лето висловив бажання приїхати з концертами у Москву, Санкт-Петербург та Київ коли "всі ці проблеми закінчаться". Проблемами він, вочевидь, назвав повномасштабне вторгнення Росії в Україну.

Крім того, співак вельми тепло поспілкувався з росіянами, які були присутні на концерті і зазначив, що "сумує за ними". Кадри з концерту опублікував у своєму акаунті український блогер та волонтер Ігор Лаченков.

Так, на першому відео, Лето тішиться з того, скільки росіян присутні на концерті у Сербії. Судячи з реакції на відео, їхня кількість перевищує власне самих сербів або, принаймні, вони точно були голосніші. На другому відео співак зізнається у своїх почуттях та мріє про концертні тури у Росії та Україні.

"Коли всі ці "проблеми" скінчаться – ми поїдемо тусити у Санкт-Петербург, Москву, Київ. Ми будемо тусуватися і веселитися з усіма. Так має бути", — заявив Лето.

Позиція артиста обурила українців. Лаченков відреагував на позицію Лето наступними словами:

"Джаред Лето, ви знаєте, що в Україні ВІЙНА, а не просто якісь "проблеми"? Ви знаєте, що росіяни добровільно прийшли сюди, щоб здійснювати геноцид і воєнні злочини? Якщо те, що ви сказали, вас влаштовує, якщо ви симпатизуєте прихильникам війни, то вам НЕ раді в столиці України Києві", — написав він.

З того часу, як ви востаннє бачили Україну у 2014 році, стало набагато гірше, Джареде. Не зволікайте, повертайтеся в Україну. Ви вже не будете так недбало жестикулювати, побачивши сьогодні Харків чи Суми. Приїжджайте і подивіться на "проблеми".

Джареде, я слухала ваші пісні, коли була підлітком, усі захоплювалися вами. Зараз ви співчуваєте терористам, які розв'язали війну в Україні, ганьба

Джареде, щодня росіяни вбивають мирних жителів і руйнують наші міста, але ви підтримуєте цих терористів. Ви сліпий чи дурний?

Так що геноцид українців — це просто "проблеми", так Джареде?

Джареде, "проблеми" про які йдеться. Розкажіть про ці "проблеми" моїй Авдіївці!

Сам Джаред Лето поки ніяк не відреагував на коментарі, в яких його позначали. На його офіційній сторінці в X (Twitter) останній допис був зроблений 11 жовтня.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав про те, де зараз і що говорить про війну співачка Наргіз Закірова. Зірка розлютила росіян тату з українським тризубцем та Степаном Бандерою, проте все ж таки опинилася в базі "Миротворця".