Страждає через "сварку братніх народів" і "фашизм" в Україні: що говорить про війну "Шерлок" Василь Ліванов

Читать на русском
Автор
1425
Василь Ліванов — затятий путініст Новина оновлена 14 жовтня 2024, 09:40
Василь Ліванов — затятий путініст. Фото Колаж "Телеграфу"

Радянський "Шерлок Холмс" марить про "один народ" та "вину Заходу"

Відомий російський актор і режисер Василь Ліванов відомий українцям за радянським телефільмом "Пригоди Шерлока Холмса та доктора Ватсона", картинами "Дон Кіхот повертається" та "Майстер і Маргарита". Однак не всі знають, що він затятий путініст і Z-патріот.

Артист зробив кілька заяв щодо війни з Україною, де якимось чином зміг побачити "справжніх фашистів". Дізнайтеся, що говорить Ліванов про так звану "спецоперацію" Росії та російського диктатора Путіна.

Що Василь Ліванов говорить про війну в Україні

Російський актор, якому зараз 89 років, не дарма потрапив до бази даних "Миротворець". 2019 року Ліванов став учасником так званого "Міжнародного Кінофоруму "Золотий Вітязь", який проходив в окупованому Севастополі.

Разом із ним на заході були актори Андрій Мерзлікін, Михайло Боярський, на чолі з окупаційним головою міста Дмитром Овсянніковим. Відвідуванням півострова та своєю участю у пропагандистських заходах Ліванов свідомо порушив Державний кордон України.

"Віддати Крим Україні – це було справжнє свавілля хрущовського, жахливого вчинку. Я щасливий, що Крим знову в Росії", — видав якось путініст.

Василь Ліванов Андрій Мерзлікін
Василь Ліванов та Андрій Мерзлікін "садили дерева"

Актор, як виявилось, є українофобом. Він підтримав російське повномасштабне вторгнення в Україну та всіляко розхвалює президента РФ Путіна.

"Як я міг не підтримати цю спецоперацію? Я ж російська людина. Ви, певно, не знаєте, що таке фашизм. А я бачив його на власні очі. Я хочу побажати росіянам перемоги, а українцям – усвідомити, що з ними відбувається, і залишитись цілими та неушкодженими. Ми підтримуємо не кровопролиття, а той результат, якого прагне наш президент та армія, яка виконує його завдання: це усунення фашизму в Україні, перетворення її на нейтральну державу. Все має закінчитися денацифікацією та демілітаризацією", — видав росЗМІ радянський Шерлок

Василь Ліванів миротворець
Ліванов у "Миротворці"

Ліванов вважає війну проти України виправданою, а Росія нібито захищає свої інтереси та забезпечує безпеку. Він також звинувачує Захід у провокуванні "конфлікту".

Артист часто висловлює пропагандистський наратив про "один народ". "Руські, українці, білоруси, грузини – ми всі були одна величезна сім’я. Того, що зараз твориться на просторі СНД, у нас не було. Це все вплив Заходу. Захід мріяв, щоб розпався Радянський Союз. Для мене розпад Союзу – це величезна трагедія. За моєю улюбленою батьківщиною було завдано жахливого удару", — "страждає" лизоблюд Путіна.

Василь Ліванов
Василь Ліванов — відкритий українофоб

Виправдовує війну Росії проти українців також ядерною загрозою. "Якби ми не розпочали спецоперацію, Україна відновила б ядерну зброю… Утиск або навіть напад на Росію був питанням часу. Чому? Та тому що існує західна ідеологія, перш за все, американська", — сказав поїхавший розумом росіянин.

До речі, у жовтні стало відомо, що Василь Ліванов перебуває у тяжкому стані. За останніми даними, українофоб знаходиться у реанімації відділення неврології Інституту швидкої допомоги імені Скліфосовського у Москві.

Раніше ми писали про відому співачку, яка набула популярності в Росії. Дізнайтеся, як Наргіз Закірова підтримала Україну та зробила тату з Бандерою.