Шевченко зворушливо подякував збірній України за 5 років разом та пообіцяв свою підтримку

Читать на русском
Автор
Андрій Шевченко
Андрій Шевченко

Екс-тренер побажав збірній нових перемог та тріумфів

Колишній тренер збірної України Андрій Шевченко, який був їх наставником останні 5 років, звернувся зі словами подяки до кожного гравця збірної. Він побажав футболістам нових перемог і тріумфів з новим тренером Олександром Петраковим.

Слова подяки Шевченко написав на власній сторінці Instagram ввечері у середу, 18 серпня.

Екс-тренер національної збірної пообіцяв і надалі підтримувати команду і щиро за неї вболівати. Шевченко зазначив, що ці 5 років його життя, коли він був головним тренером, були незабутніми.

"Нас обʼєднувала мета і ми разом до неї йшли! Дякую Вам за підтримку! Я завжди і всюди буду вас підтримувати і вболівати", – написав легендарний тренер. 

Крім того, Шевченко не оминув увагою новий тренерський склад збірної України та побажав усім футболістам та тренерам нових перемог та тріумфів.

Шевченко подякував збірній за 5 років разом

Нагадаємо, що про припинення співпраці Андрія Шевченка зі збірною України стало відомо 1 серпня. Тоді Шевченко написав, що його контракт закінчився. Підопічні та вихованці легендарного українського футболіста написали йому безліч слів подяки за роки, що вони провели разом у збірній.

Також "Телеграф" повідомляв, що новим очільником національної збірної України з футболу став Олександр Петраков. Про це УАФ оголосила в ніч на 18 серпня.