Російську спортсменку, яка обнімалась з Магучіх, не пустили на турнір в США

Читать на русском
Автор
20620
Марія Ласіцкене взяла переможну висоту в Токіо
Марія Ласіцкене взяла переможну висоту в Токіо. Фото Instagram lasitskene.maria

Марія Ласіцкене пропустить найближчий етап Діамантової ліги в США.

Відома російська легкоатлетка, олімпійська чемпіонка Токіо в стрибках у висоту Марія Ласіцкене не зможе взяти участь на етапі Діамантової ліги в американському Юджині. Про це в коментарі РБК повідомила менеджер спортсменки Ольга Назарова.

За словами Назарової, Ласіцкене не дали дозвіл на в’їзд в США, а тому спортсменка буде готуватись до інших стартів. Примітно, що олімпійська чемпіонка забила тривогу з цього приводу ще тиждень тому за допомогою своїх соцмереж, розповівши про проблему з візою. Зараз представники легкоатлетки намагаються зробити все, щоб Марія без проблем взяла участь в змаганнях в США вже в наступному році.

"На жаль, ми не змогли отримати дозвіл на в’їзд в США. Тому Марія пропустить американський етап", — цитує менеджера легкоатлетки РБК.

Відзначимо, 9-й етап престижної легкоатлетичної серії Діамантової ліги відбудеться 21 серпня в американському Юджині.

Нагадаємо, Ласіцкене стала олімпійською чемпіонкою Токіо, зумівши підкорити висоту 2,04 м. На цих же змаганнях українка Ярослава Магучіх виграла "бронзу". На радощах Ярослава з українським прапором обняла російську суперницю, після чого в мережі почався грандіозний скандал.