Олімпійська чемпіонка висміяла ідею Зеленського щодо проведення Олімпіади в Україні

Читать на русском
Автор
725
Олімпійські ігри
Олімпійські ігри. Фото Pixabay

Оксана Баюл вважає, що до зимової Олімпіади українських спортсменів нікому готувати.

Відома українська фігуристка, олімпійська чемпіонка Оксана Баюл, яка завоювала золоту нагороду на Іграх-1994 року в Ліллехаммері, на своїй сторінці в Instagram прокоментувала ідею української влади про проведення зимової Олімпіади.

На думку Баюл, дана затія обернеться провалом для України, адже багато вітчизняних тренерів поїхали працювати в Росію або США. Крім того, Оксана нагадала, що є єдиною українкою, яка перемагала на Олімпіаді у фігурному катанні.

"Удачі з цією ідеєю! Хто буде на цих аренах працювати на результат? Практично всі тренера в Росії чи Америці? A хто я така нагадаю... перша олімпійська чемпіонка і єдина в цьому виді спорту в нашій країні", — написала Баюл, прикріпивши до посту фото президента України Володимира Зеленського.

"Телеграф" нагадує, що Зеленський неодноразово заявляв про бажання провести Ігри в Україні. А зовсім недавно міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт оголосив, що Україна спробує провести Юнацьку Олімпіаду найближчим часом.

Нагадаємо, на літніх Олімпійських іграх в Токіо збірна України зуміла здобути лише одну золоту медаль. "Жовто-сині" з 19 нагородами в активі розташувалися на 44-му місці в медальному заліку змагань.