Україна — Франція: де і коли дивитися матч відбору на ЧС-2022

Читать на русском
Автор
536
Збірна України на тренуванні в Казахстані
Збірна України на тренуванні в Казахстані. Фото Українська асоціація футболу (УАФ)

Україна знову спробує відібрати очки у Франції.

У суботу, 4 вересня, збірна України проведе матч кваліфікаційного раунду ЧМ-2022 проти команди Франції. Зустріч відбудеться в Києві на НСК "Олімпійський", початок поєдинку — о 21:45 за місцевим часом.

У прямому ефірі в Україні матч національної команди проти Франції покажуть телеканали "Футбол 1" і "Україна". Крім того, в мережі за ходом гри можна буде стежити на онлайн-сервісах oll.tv і megogo (потрібна підписка, — прим. ред.). Також відео голів та повний відеоогляд поєдинку будуть оперативно доступні у нас на сайті.

"Телеграф" нагадує, що українці і французи виступають в європейському відборі в групі D разом з Боснією і Герцеговиною, Казахстаном і Фінляндією. "Трибарвні" з 8 очками лідирують, а "Жовте-сині" з 4 балами — поки другі. Відзначимо, що саме наша команда зуміла відібрати очки у Франції, при чому зробили це підопічні Андрія Шевченка в гостях. Ця гра відбулася в березні 2021 року.

Нагадаємо, після Євро-2020 збірна України втратила головного тренера, і замість Шевченка на тренерський місток національної команди піднявся Олександр Петраков.