Збірна України втратила перемогу над Чехією на останній секунді (відео)

Читать на русском
Автор
Збірна України
Збірна України. Фото Українська асоціація футболу (УАФ)

Олександр Петраков все ніяк не може здобути перемогу зі збірною України.

У середу, 8 вересня, збірна України проводила гостьовий товариський матч проти команди Чехії. Зустріч, яка проходила на "Доосан Арені" в Пльзені, завершилася з рахунком 1:1.

Збірна України підходила до гри в експериментальному складі. В. о. головного тренера Олександр Петраков відреагував на прохання "Шахтаря" і відпустив із розташування збірної трьох "гірників". Крім того, фахівець так само вчинив і з трьома гравцями "Динамо". "Жовто-сині" з перших хвилин помітно нервували і багато помилялися, а ось чехи досить впевнено вели гру. Незважаючи на провальний початок, українці вийшли вперед. На 27-й хвилині показова контратака гостей завершилася точним пострілом від Віктора Корнієнко. Цей гол став першим для захисника "Шахтаря" в футболці збірної України, та ще й в дебютному матчі! У другому таймі українці віддали ініціативу господарям, а самі намагалися грати на контратаках. План Петракова працював аж до 93-ї хвилини. Буквально на останній секунді компенсованого часу Матей Видра ударом з лінії штрафного зрівняв рахунок у грі.

Чехія 1:1 Україна

Голи: Видра 90+3’- Корнієнко 27’

"Телеграф" нагадує, що головна мета Петракова і Ко — вихід у фінальну стадію ЧС-2022. У своїх останніх іграх відбору "Жовто-сині" зіграли внічию з Францією (1:1), а також не зуміли обіграти Казахстан (2:2). Свій наступний офіційний матч українці проведуть в жовтні проти головного конкурента за друге місце у кваліфікаційній групі — Фінляндії (09.10.2021).