Роналду забив гол у першому ж матчі після повернення в "Ман Юнайтед" (відео)

Читать на русском
Автор
Кріштіану Роналду в матчі з "Ньюкаслом" Новина оновлена 11 вересня 2021, 19:24
Кріштіану Роналду в матчі з "Ньюкаслом". Фото twitter.com/ManUtd

Ось тепер Кріштіану Роналду точно повернувся на "Олд Траффорд".

Нападаючий збірної Португалії Кріштіану Роналду, який недавно повернувся в "Манчестер Юнайтед" забив гол у першому ж матчі після свого повернення.

У поєдинку 4-го туру Англійської прем’єр-ліги (АПЛ) проти "Ньюкасла" для КріРо не все складалося гладко. Він був однозначно найактивнішим на полі, але його ударам не вистачало то сили, то точності. Однак те, навіщо вболівальники МЮ прийшли на стадіон "Олд Траффорд", таки сталося — під завісу першого тайму Кріштіану забив! Мейсон Грінвуд пальнув здалеку, а кіпер "Сорок" Фредерік Вудман невдало відбив "снаряд" перед собою. М’яч відскочив до португальця, який легко переправив круглого у порожні ворота.

Відео голу Роналду доступно в мережі:

МЮ і "Ньюкасл" завершили гру з рахунком 4:1 на користь "Червоних дияволів". Кріро оформив дубль, а ще по голу на свій рахунок записали Бруну Фернандеш і Джессі Лингард.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що Роналду нарешті побив неймовірний рекорд іранця Алі Даеї. Португалець став кращим бомбардиром в історії на рівні збірних, забивши 111 голів за Португалію.