"Був корпус, алло!" Луческу скипів від злості після спірного свистка арбітра (відео)

Читать на русском
Автор
Мірча Луческу не на жарт розлютився на рефері
Мірча Луческу не на жарт розлютився на рефері. Фото Screenshot

Головний тренер киян Мірча Луческу не витримав після чергового свистка арбітра.

У неділю, 24 жовтня, "Динамо", яке днями програло "Барселоні" (1:0) в Лізі чемпіонів, в рамках центрального матчу 12-го туру приймало "Дніпро-1". Зустріч відбулася в Києві на НСК "Олімпійський" і завершилася з рахунком 2:0 на користь господарів. Луческу в одному з епізодів гри був дуже різкий з рефері.

Відповідне відео є на YouTube-каналі Профутбол Digital.

У першому таймі за рахунку 0:0 сталося зіткнення за участю форварда "Біло-синіх" Еріка Раміреса і захисника "Дніпра-1". Головний рефері зустрічі Дмитро Крівушкін свиснув фол, що дуже не сподобалося Містеру. Луческу почав кричати арбітру: "Був корпус, алло! У матчі з "Барселоною" було те ж саме. У тебе тут інший футбол. Ти бачив "Барселона" проти нас? Ти бачив, що сталося? З Гармашем. Не бачив?

Відео інциденту:

Відзначимо, "Динамо" у другому таймі забило дніпрянам два голи, що ознаменувало перемогу киян. Голи на рахунку Віктора Циганкова і Дениса Гармаша. За підсумками 12-и турів підопічні Луческу (32 очка) зберегли за собою одноосібне лідерство в першості, "Дніпро-1" (22 очки) — п’ятий.

Відеоогляд матчу "Динамо" — "Дніпро-1":

Раніше "Телеграф" повідомляв, що травмований Артем Бесєдін висміяв ситуацію з відсутністю забивних форвардів в "Динамо".