Шевченко у дебютному матчі у "Дженоа" зіграє проти тренера, який "поховав" його в "Челсі"

Читать на русском
Автор
4204
Андрій Шевченко потрапив до "Челсі", коли біля керма лондонців був Жозе Моурінью
Андрій Шевченко потрапив до "Челсі", коли біля керма лондонців був Жозе Моурінью. Фото twitter.com/SportyBet

Знаменитий українець зіграє проти свого колишнього тренера.

Італійська "Дженоа", яку 7 листопада очолив українець Андрій Шевченко, свій найближчий матч чемпіонату Італії проведе проти "Роми", очолювану колишнім коучем "Шеви" в "Челсі" португальцем Жозе Моурінью.

Волею долі Андрій розпочне свій тренерський шлях на клубному рівні грою проти наставника, який по суті "поховав" українця в лондонському клубі. Шевченко був президентським трансфером у "Челсі", а не тренерським. Моурінью нечасто ставив власника "Золотого м’яча" до складу, але й сам "Шева" не блищав на заплачені за нього 43,88 млн євро. У результаті трансфер Шевченка в "Челсі" вважається одним із найгірших в історії АПЛ.

Матч 13-го туру Серії А "Дженоа" — "Рома" відбудеться 21 листопада у Генуї. Наразі команда українця з 9 балами йде на 18-му місці в турнірній таблиці Серії А, а колектив португальця 19-ма очками — п’ятий.

У своєму першому коментарі у новому клубі Шевченко заявив, що збирається повернути "Дженоа" її велику історію. До речі, клуб із Генуї є найстарішим в Італії та вигравав титул чемпіона країни 9 разів.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що Шевченко може представити Україну на літніх Олімпійських іграх.