Футбольний коментатор: "Що таке "Динамо" за складом? Г***о"

Читать на русском
Автор
2475
"Динамо" минулого сезону виграло всі трофеї на внутрішній арені
"Динамо" минулого сезону виграло всі трофеї на внутрішній арені

Шарафудінов жорстко пройшовся по київському клубу.

Колишній прес-аташе "Шахтаря" та коментатор спортивних подій на телеканалах "Україна" та "Футбол" В’ячеслав Шарафудінов в інтерв’ю FanDay висловився про головного суперника донецького клубу — київське "Динамо", а також оцінив прихід Мірчі Луческу до київського клубу.

- Як ви оцінюєте роботу Луческу в "Динамо"?

- Ось що таке за складом "Динамо"? Г***о. А він зліпив з нього цукерку.

- У вас, як у вболівальника "Шахтаря", був шок, що Луческу очолив "Динамо"?

- Не було. Я б на його місці вчинив би так само. Палкін вирішив, що Луческу йому заважає, Ахметов відійшов убік. Я розумію Мірчу.

Румунський спеціаліст очолив київський клуб влітку минулого року. У дебютному сезоні "Динамо" під керівництвом Луческу стало чемпіоном України, виграло Кубок та Суперкубок країни.

Цього сезону чемпіонату України "Динамо" ділить перше місце з "Шахтарем", після 14 турів у команд по 35 очок. З 2004 до 2016 року Луческу очолював донецький клуб, з яким вісім разів ставав чемпіоном України, шість разів брав національний кубок, а у 2009 році виграв Кубок УЄФА.

Раніше "Телеграф" розповідав, як зараз ситуація в Донецьку зі стадіоном "Донбас-Арена". Також Шарафудінов згадав, як уперше познайомився із президентом київського "Динамо" Ігорем Суркісом.