Скандальний Шевчук отримав посаду в українському клубі

Читать на русском
Автор
545
В’ячеслав Шевчук став спортивним директором "Вереса"
В’ячеслав Шевчук став спортивним директором "Вереса". Фото ФК Верес

Ексфутболіст став працівником рівненського клубу.

Колишній захисник "Шахтаря" та збірної України В’ячеслав Шевчук, який нещодавно згадав свою п’яну "пригоду" у Києві, отримав посаду у футбольному клубі "Верес".

Про це повідомляє офіційний сайт команди.

"Володар Кубка УЄФА В’ячеслав Шевчук – працюватиме на посаді спортивного директора народного клубу "Верес"! Сьогодні фахівця офіційно представили громадськості на стадіоні "Авангард" у Рівному", — говорить повідомлення від пресслужби рівненської команди.

Шевчук встиг пограти за "Поділля", "Металург" (Запоріжжя), "Металург" (Донецьк), російський "Шинник", "Дніпро" та "Шахтар". Він встиг зіграти 56 матчів за збірну України. Ярослав є семиразовим чемпіоном України з футболу, 5 разів він вигравав Кубок та тричі Суперкубок країни. Після завершення кар’єри Шевчук отримав тренерський диплом PRO УЄФА та працював наставником "Шахтаря" U-17, а також донецького "Олімпіка". Крім того, він встиг попрацювати футбольним експертом на телеканалах "Футбол 1/2/3". Після скандалу з затриманням у Києві Шевчук вибачився перед громадськістю та звільнився.

Додамо, що колишній спортивний директор "Вереса" Орест Баль залишився в системі клубу і працюватиме на посаді заступника генерального директора.

Раніше Шевчук пояснив скандальні витівки Євгена Селезньова.