"Нас би чекала така ганьба!": легендарний росіянин підлив вогню у футбольний конфлікт між Україною та РФ

Читать на русском
Автор
Євген Кафельніков
Євген Кафельніков

Євген Кафельніков знову висловився про футбол.

Колишня перша ракетка світу, російський тенісист Євген Кафельников під час матчу Ліги чемпіонів між "Динамо" та "Баварією" (1:2) на своїй сторінці у твіттері порівняв рівень українського та російського футболу.

«Правильно розводять збірні та клуби з футболу, а то на нас чекала б така ганьба, що відмитися від нього було б неможливо дуже довго», – написав Кафельников, звертаючись до російського коментатора Олексія Андронова.

Євген Кафельников здавна є фанатом футболу і вболіває за московський "Спартак" у чемпіонаті Росії, часто відвідуючи матчі червоно-білих.

З 2014 року українські та російські клуби не можуть зустрітись у єврокубкових турнірах, а також на рівні національних збірних.

Як раніше повідомляв "Телеграф", відомий донецький журналіст порівняв рівень збірних України та Росії з футболу. Обидві збірні пробилися до раунду плей-офф кваліфікації відбору на ЧС-2022. Збірна Росії напередодні жеребкування потрапила до числа сіяних збірних, а Україна — до несіяних. Жеребкування раунду плей-офф відбудеться 26 листопада у швейцарській Лозанні.