Футболіст "Динамо" тікав від рефері, щоб не отримати жовту картку (відео)

Читать на русском
Автор
672
Самба Діалло тікав від арбітра
Самба Діалло тікав від арбітра. Фото Screenshot

Кумедний момент стався під час матчу юнацької команди киян.

Під час поєдинку 6-го туру групового раунду Юнацької ліги УЄФА сезону 2021/22 "Бенфіка" U-19 — "Динамо" U-19 (1:0) форвард гостей Самба Діалло так не хотів отримувати жовту картку, що вирішив втекти від рефері.

Відповідне відео з’явилося на сторінці Canal 11 у Twitter.

На 80-й хвилині поєдинку 18-річний сенегальський форвард "Динамо" Діалло порушив правила. Угорський рефері Адам Форкош одразу вирішив показати нападаючому жовту картку, однак зробити це виявилося проблемою. Самба вирішив втекти від рефері, і спочатку йому це вдавалося, проте суддя таки наздогнав футболіста. До слова, "динамівець" міг отримати в цьому епізоді червону картку, якби арбітр розцінив поведінку сенегальця неспортивною.

Відео курйозу доступне в мережі:

Додамо, що поразка від "Бенфіки" означає, що київський клуб, який посів друге місце у групі Е, зіграє у стиковому раунді Юнацької ліги УЄФА за право битися у 1/8 фіналу єврокубку. "Бенфіка" з першого місця вийшла у плей-офф, а "Баварія" та "Барселона" залишили турнір.

До речі, Діалло днями підписав новий контракт з "Динамо", угода розрахована до 31 грудня 2026 року.

Зазначимо, Самба став справжнім лідером "Динамо" U-19 цього сезону. На його рахунку 5 голів у єврокубку у 6 матчах. Нещодавно він відзначився шикарним взяттям воріт у грі з однолітками з "Минаю".