Ексфорвард збірної України пояснив, чому вибрав "Шахтар" замість "Динамо" (відео)

Читать на русском
Автор
912
Марко Девич
Марко Девич

Девіч розповів про дружбу між клубами.

Колишній нападник збірної України Марко Девіч розповів, чому вирішив піти з "Металіста" в донецький "Шахтар", а не в київське "Динамо".

"Чому так вирішив? Мені здається, близькість стосунків між клубами допомогла. "Металіст" завжди був ближче до "Шахтаря", а ось "Дніпро" — з "Динамо". Тож і нікого не дивує, що гравці ходили туди-сюди. Мені складно уявити, що було б, якби я опинився у "Динамо".

Ще однією мотивацією була можливість зіграти у Лізі чемпіонів. З "Металістом" це не вдалося, а донеччани одразу перебували на груповому турнірі, тому й пішов", — заявив Девіч в інтерв’ю Football Hub.

Марко Девіч перейшов у "Шахтар" у 2012 році, але вже через сезон повернувся до "Металіста", не зумівши закріпитися в донецькому клубі.

Девіч – сербський футболіст, який виступав за збірну України. Найпамʼятнішим матчем за його участю стала гра групового турніру домашнього Євро-2012 проти збірної Англії. У тій зустрічі Девіч перекинув голкіпера, але Джон Террі вибив м’яч із порожніх воріт. На даний момент суперечки продовжуються, чи був там гол насправді. Сама гра завершилась поразкою українців 0:1.

Як раніше повідомляв "Телеграф", "Динамо" вже знайшло заміну Віталію Миколенку, який покине клуб.