Іменитий європейський клуб торгує улюбленцями Луческу та Петракова

Читать на русском
Автор
Владислав Супряга та Данило Сікан
Владислав Супряга та Данило Сікан. Фото ФК Динамо, ФК Шахтар

"Базель" планує посилитись українцем.

"Базель" вирішив купити українського нападника. 20-кратні чемпіони Швейцарії обирають між Владиславом Супрягою та Данилом Сіканом.

Про це повідомляє журналіст Ігор Бурбас на своєму telegram-каналі.

За інформацією джерела, "Базель" вже місяць веде офіційні переговори з "Шахтарем" та "Динамо" про оренду гравців із подальшим викупом. Джерело уточнює, що до спільного знаменника сторони так і не дійшли. У разі успіху в переговорному процесі швейцарці вибиратимуть між нападником "Динамо" Супрягою та форвардом "Шахтаря" Сіканом. У Швейцарії вважають цих гравців рівноцінними, а вартість обох оцінюють приблизно на одному рівні.

Зазначимо, у сезоні 2021/22 Супряга виступає набагато гірше, ніж у минулій кампанії, проте головний тренер "Біло-синіх" Мірча Луческу продовжує довіряти йому. Transfermarkt оцінює 21-річного "динамівця", який цього сезону поки не забивав, у 4 млн євро.

Сікан виходив на поле частіше "динамівця", проте не блищав результативністю. Проте "гірник" зумів потрапити до збірної України Олександра Петракова і навіть зіграти за національну команду 4 матчі. Гравець відплатив тренеру за довіру важливим голом у ворота Казахстану (2:2). Transfermarkt оцінює вартість 20-річного Данила в 1,5 млн євро.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що футболіст "Шахтаря" близький до переходу до "Бордо".