Губернієв у шоці від бардаку в російській збірній напередодні Олімпіади

Читать на русском
Автор
843
Дмитро Губернієв
Дмитро Губернієв. Фото instagram.com/guberniev_dmitry

Декілька членів збірної РФ з біатлону не зуміли вилетіти до Пекіна.

Відомий російський коментатор Дмитро Губернієв, який нещодавно образив українського міністра, відреагував на зняття з рейсу одразу кількох біатлоністів збірної РФ.

Цитує Губернієва "Чемпіонат".

Російських спортсменів не пустили на борт російської компанії "Аерофлот" через відсутність QR-кодів. Тренер жіночої збірної РФ з біатлону Михайло Шашилов, біатлоністки Ірина Казакевич та Валерія Васнєцова, а також масажист команди Роман Нікітін не зуміли вилетіти до Китаю на Олімпіаду-2022. Губернієв вважає такий прокол виною тренерів команди, які не впоралися з оформленням документів. Журналіст зазначив, що це може сильно вплинути на режим спортсменок, які втратили день адаптації.

"Це серйозна історія. Адже треба заповнювати всі відповідні документи. Якщо вас не садить на рейс "Аерофлот", то що потрібно було зробити не так? Як треба бути неготовим, щоб рідна російська компанія розгорнула? Це нонсенс! Якщо в цій ситуації доведеться міняти спортсменок, тоді я навіть не знаю... Тоді і біатлон у Росії доведеться міняти. Це дивно", — заявив Губернієв.

Додамо, що напередодні з’явилася інформація про жахливу атмосферу всередині збірної Росії з біатлону.

Нагадаємо, Олімпійські ігри стартують 4 лютого та триватимуть до 20 лютого. Збірна РФ через санкції виступатиме на турнірі без гімну та під прапором Олімпійського комітету Росії (ОКР). За ходом церемонії відкриття можна буде стежити за ТБ в Україні.