"Всюди геї": український футболіст зробив скандальну заяву

Читать на русском
Автор
7187
Михайло Кополовець
Михайло Кополовець. Фото ФК Минай

Українські футболісти не соромляться у висловлюваннях.

Після гомофобських висловлювань форварда "Динамо" Артема Бесєдіна своєю думкою щодо ЛГБТ поділився відомий український футболіст Михайло Кополовець, який у 2021 році повісив бутси на цвях.

Відповідне інтерв’ю доступне на сайті fanday.net.

Кополовець зізнався, що нічого не має проти геїв, проте він категорично проти пропаганди ЛГБТ. Футболіст вважає, що сім’єю можна назвати нормальною лише якщо там є діти. За словами Михайла, геї заполонили Європу, і тепер вони всюди.

"Скоро вже буде більше геїв, ніж нормальних людей, на жаль. Вони всюди: на телебаченні, у політиці. Усюди геї. Це не нормально", — заявив Кополовець.

Михайло також зазначив, що люди пострадянського простору "не можуть сприйняти те, що чоловік спить із мужиком". Також Кополовець заявив, що "геї – хворі люди".

"Я не проти геїв, якщо вони не пропагують. Сидіть удома і цим займайтеся. На вулицях я хотів би бачити нормальних людей — це дівчина і хлопець", — підсумував 37-річний Михайло.

Нагадаємо, Кополовець встиг пограти за "Закарпаття", "Карпати", "Говерлу", "Білшину", "Айнхайт" та "Минай". Футболіст прославився завдяки своєму інтерв’ю після програної гри та навіть став мемом.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що скандальні слова Бесєдіна привернули увагу організації "Футбол проти расизму в Європі" (FARE).