Воротарю "Динамо" під час матчу зламали носа (відео)

Читать на русском
Автор
Руслан Нещерет
Руслан Нещерет. Фото Screenshot

Товариська гра була досить жорсткою.

У четвер, 27 січня, київське "Динамо" провело контрольний поєдинок проти норвезького "Буде-Глімта" (1:1). Під час гри дісталося воротареві "Біло-синіх" Руслану Нещерету.

Про це повідомляє telegram-канал Динамо Київ Inside.

У другому таймі при рахунку 1:1 Нещерет безстрашно зіграв на виході, а ось норвезький форвард Лассе Нордас не прибрав ногу і на повному ходу врізав по голові нашому кіперу. За попередньою інформацією, внаслідок зіткнення українському воротареві зламали носа. Додамо, що Нещерет був замінений на Георгія Бущана, який виходив у цьому поєдинку у старті.

Відео зіткнення Нещерета з Нордасом:

Повне відео матчу "Динамо" — "Буде-Глімт":

Цього сезону 20-річний Нещерет провів 6 матчів у Юнацькій лізі УЄФА, тричі зберігаючи свої ворота у недоторканності. Кіпер пропустив лише три голи. Додамо, що лише юнацька команда "Динамо" зі всіх українських клубів зуміла пробитися до євровесни. У раунді плей-офф "Біло-синіх" чекає дуель з "Депортіво" U-19.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що "Динамо" U-19 не дограло товариську гру з турецькими однолітками через масову бійку. Крім того, у контрольному поєдинку "Металіст" пропустив абсурдний гол.