Подвійний біатлон та лижна естафета: результати 9-го дня на Олімпіаді

Читать на русском
Автор
749
Біатлон на Олімпіаді у Пекіні
Біатлон на Олімпіаді у Пекіні. Фото facebook.com/olympicua

На Іграх пройшов "біатлонний" день.

У неділю, 13 лютого, на Олімпійських іграх у Пекіні відбувся 9-й медальний день, у рамках якого пройшли одразу дві гонки з біатлону.

"Телеграф" вів текстову трансляцію ігрового дня.

ОЛІМПІАДА-2022: МЕДАЛЬНИЙ ЗАЛІК

13 лютого було розіграно 7 комплектів медалей, зокрема світ дізнався імена олімпійських чемпіонів у гірськолижному спорті, чоловічій лижній естафеті, шорт-треку, ковзанярському спорті та біатлоні, де українці могли сподіватися на гарний результат після гідного спринту у жінок і у чоловіків.

Результати змагань на Олімпійських іграх у Пекіні 13 лютого

Медальні змагання:

Швейцарський гірськолижник Марко Одерматт виграв "золото" у гігантському слаломі, срібним призером став словенець Жан Кранець, а "бронза" дісталася французу Матьє Февру.

Чоловіча збірна ОКР з лижних перегонів виграла естафету, "срібло" виборола команда Норвегії, а трійку найкращих замкнули французи.

Норвезька біатлоністка Марте Олсбю-Ройселанн виграла гонку переслідування, друге місце посіла шведка Ельвіра Еберг, а третє місце дісталося норвежці Тіріль Екхофф,

Французький біатлоніст Кентен Фійон-Майє виграв гонку переслідування, норвежець Тар'єй Бо — другий, а Едуард Латипов з ОКР — третій.

Жіноча збірна Нідерландів з шорт-треку виборола "золото" в естафеті на 3000 м, іншими стали представниці Південної Кореї, а трійку найкращих замкнули китаянки.

Угорський шорт-трекіст Лю Шаолінь виграв на дистанції 500 м, друге місце у Костянтина Івлієва з ОКР, а третя позиція залишилася за канадцем Стівеном Дюбуа.

Американська ковзанярка Ерін Джексон виграла "золото" на дистанції 500 м, другий результат показала японка Міхо Такагі, а "бронзу" виграла Ангеліна Голікова з команди ОКР.

Розклад українців:

Лідія Гунько посіла 20-е місце у монобобі за підсумками 2-го заїзду.

У перегонах переслідування Юлія Джима посіла 13 місце, Анастасія Меркушина – 25, а та Ірина Петренко 55.

Дмитро Підручний посів 13 місце у гонці переслідування, Артем Прима — 18, а Антон Дудченко — 23.

Кваліфікацію фрістайлістів у жіночій акробатиці перенесено. Анастасія Новосад та Ольга Полюк виступатимуть 14 лютого.

Нагадаємо, 8-й ігровий день на Олімпіаді-2022 запам’ятався для українців дивним суддівством у фігурному катанні, а також повним провалом у лижній естафеті.