Суперник Ломаченка відреагував на відмову українця від бою: "Молитимусь за тебе і твою країну!"

Читать на русском
Автор
1596
Поєдинок Камбососа та Ломаченка мав відбутися на початку червня
Поєдинок Камбососа та Ломаченка мав відбутися на початку червня

Австралійський боксер із розумінням поставився до нинішньої ситуації в Україні

Спортсмен Джордж Камбосос, який є абсолютним чемпіоном світу з боксу у легкій вазі, з повагою поставився до відміни бою українцем Василем Ломаченком. Як відомо, боксери мали зустрітися на рингу 5 червня, але через війну в Україні Ломаченку довелося стати до зброї та захищати свою землю.

Про своє ставлення до рішення українця Камбосос написав у своєму Twitter.

Попередньо про відмову Ломаченка стало відомо від промоутера австралійського боксера. Незважаючи на можливість виїхати за кордон, українець вирішив лишитися і продовжувати боротьбу в лавах тероборони.

За словами Лу ДіБелли, представника Камбососа, бій, який наразі веде Василь Ломаченко, набагато важливіший за будь-який боксерський поєдинок. Схожої думки про це і сам австралійський спортсмен.

"Василю Ломаченко, я поважаю твоє рішення і повністю розумію його. Я молюся за тебе та твою країну. Будь ласка, будь обережним", — написав Джордж Камбосос у твіттері.

Також він додав, що чекатиме на їхній поєдинок у майбутньому після того, як все ж зустрінеться 5 червня із іншим противником — американцем Девідом Хейні. Австралієць вельми переконаний у власних силах і обіцяє "витерти підлогу" суперником.

Зазначимо, що реакція Камбососа стала вельми очікуваною для його фанів, і вони лише підтримали чемпіона за його людяне рішення висловити Василю Ломаченку повагу та підтримку.

Люди ждут отличного боя после того, как ситуация в Украине придет в норму

До слова, спортсмени усього світу не лишаються осторонь кривавої війни в Україні, розв'язаної російським диктаторським режимом. Так, наприклад, знаменита футбольна зірка Девід Бекхем не лише збирає і жертвує гроші для українців, а й співпрацює із нашими лікарями, дозволяючи їм користуватися своїми соціальними мережами, щоб розповісти про війну для жителів усіх країн.