Навіщо в машині варто завжди мати шпильку? Простий лайфхак для водія

Читать на русском
Автор
51018
Така маленька річ може заощадити автолюбителям чимало грошей
Така маленька річ може заощадити автолюбителям чимало грошей

Найголовніше правило — використовувати її обережно, щоб не завдати більших ушкоджень

Звичайна англійська шпилька, яку часто носять на одязі від пристріту або використовують як застібку, може стати у нагоді і водіям. Бажано мати цей предмет завжди під рукою в салоні авто, адже ніхто ніколи не знає, коли остаточно заб’ється сміттям ваш омивач лобового скла.

Як пише ресурс "Твоя машина", саме за допомогою шпильки і можна спробувати усунути забруднення. Вона підходить найкраще, адже є металевою, а отже, витримає тиск. Також голка шпильки дуже тоненька, що має свої плюси в очищенні дрібних отворів.

Слід підкреслити, що кожна пора року таїть у собі свої "неприємності" — взимку в омивачі можуть замерзнути залишки води, а навесні або восени — забитися всякий бруд, що летить на автомобіль у цей період чи не найбільше. Влітку додаткові неприємності здатен завдавати пил.

Як очистити омивач лобого скла з допомогою шпильки

Не забувайте лише контролювати силу свого натиску на шпильку під час очищення мийника. Трубки, до яких він прикріплений, виготовлені з тонкого і ламкого пластику. Якщо їх проколоти, то без заміни не обійдеться — а це зайва трата грошей. При цьому зайву копійку самостійне очищення мийника теж заощадить, тому просто будьте обережні у використанні даного лайфхака.

Нагадаємо, що раніше "Телеграф" розповідав, чи варто влітку прогрівати двигун автомобіля, як це зазвичай робиться в зимовий час.

Також ми писали, які звуки машини можуть видавати її різні поломки.