“Світ запітнів до країв”: ранок в Україні видався містично туманним (фото)

Читать на русском
Автор
Туман ранком покрив кілька великих міст України
Туман ранком покрив кілька великих міст України. Фото Колаж "Телеграфу"

Багатьох українців така погода спонукала до філософських роздумів

Ранок суботи, 13 листопада, у багатьох населених пунктах країни почався з густого туману, який затопив собою вулиці та сховав будинки.

Знімками такого звичного, але, як і завжди, чарівного природного явища щедро поділилися Instagram-користувачі з різних міст України, про що повідомляє "Телеграф".

Київ

Цікаво, що жителі столиці зустрілися з туманом на різних локаціях, через що природою у сизому кольорі ми можемо помилуватися і з вікна 16-поверхівки, і з берега водойми.

Туман у Києві 13 листопада
Туман у Києві 13.11.2021
Туман у Києві

Також деякі кияни не змогли прогаяти момент насолодитися макрозйомкою в’янучої осінньої природи в обіймах туману.

Туман у Києві — фото природи

Суми

У Сумах види клубів густого туману неймовірним чином прикрасили вулиці міста, додавши йому трохи таємничості. А те, що фото зроблені з висоти пташиного польоту лише посилюють ефект.

Туман у Сумах 13.11.2021

Запоріжжя

Щільною стіною туман обернувся й довкола запорізьких будинків та вуличок.

Туман у Запоріжжі 13.11.2021
Туман у Запоріжжі 13 листопада

Місцеві жителі попередили земляків про обережність на дорогах, а також зовсім небагато поскаржилися на те, що за такої погоди складно дістатися місця призначення.

Туман у Запоріжжі

Чернігів

Незвичайним світанком біля водоймища поділилася в мережі одна з мешканок Чернігова. Завдяки туману початок дня здається ніби намальованим, а чим довше вдивляєшся у фото, тим більше здається — туман відступає.

Туман у Чернігові 13.11.2021

Карпати

Але, мабуть, найнеймовірнішим туманний ранок суботи видався у Карпатах. Тут навіть багатометрові сосни тонули в сизих клубах, ховаючи в них не лише свої гілки, а й, здавалося б, вікові таємниці. Неймовірні знімки природи було зроблено на горі Явірник-Горган.

Туман у Карпатах 13.11.2021

Раніше ж "Телеграф" розповідав, на яку погоду варто очікувати від листопада 2021 року і коли, згідно з прогнозами метеорологів, може піти перший сніг.