Буде весело: українці з гумором чекають на повернення Порошенка

Читать на русском
Автор
2128
Петро Порошенко повернеться до України вранці 17 січня
Петро Порошенко повернеться до України вранці 17 січня. Фото Liga.net

Реакція на повернення колишнього глави держави серед українців була неоднозначною

У понеділок, 17 січня, в Україну повернеться п’ятий президент та нардеп "Європейської солідарності" Петро Порошенко, якого підозрюють у державній зраді у справі про торгівлю вугіллям із бойовиками на непідконтрольних територіях. Прибуття літака очікується о 9:00 у столичний аеропорт імені Сікорського (колишній "Жуляни"), але в мережі вже починають очікувати майбутні події.

Звичайно не обійшлося без жартів на цю тему.

Зокрема, користувачі мережі обіграли давній мем з Арсенієм Яценюком, коли той радів прибуттю Юлії Тимошенко на Майдан.

Інші вказали на незвичайний ажіотаж навколо прибуття Порошенка в Україну.

Крім того, прозвучали й думки, що біля аеропорту буде дуже багато людей, через що тим, хто планує в цей час сісти на літак, порадили приїхати заздалегідь.

Блогер Михайло Чаплига висловив думку, що Порошенко в аеропорту ніхто не затримуватиме.

Також українці знайшли дивним, що Порошенко під час пресконференції у Польщі порівняв себе з російським опозиціонером Олексієм Навальним, якого затримали після повернення до Росії 17 січня 2021 року.

Варто зазначити, що голова штабу "ЄС" Олександр Турчинов висловив побоювання, що літак із Порошенком посадять не в "Жулянах", а в іншому місці.

"Хочу попередити владу, що у разі їхньої спроби по російсько-білоруській кальці посадити рейсовий літак в іншому місці, всі небайдужі українці поїдуть зустрічати Порошенка з "Жулян" на Банкову", — написав він.

Нагадаємо, до Києва вже починають стягуватися прихильники п’ятого президента, а на вулицях помічені молоді люди, які роздають листівки із написами "Порошенко повертається". "Телеграф" стежитиме за розвитком ситуації, а всі новини на тему можна знайти за цим посиланням .