ЗСУ повернули під контроль кордон з Росією в одній із областей — Данілов

Читать на русском
Автор
6625
Олексій Данілов приніс обнадійливі новини
Олексій Данілов приніс обнадійливі новини

Ворогу дають відсіч по всіх напрямках

Частина адміністративного між Украною та росією на территорії Сумської області наразі контролюється вітчизняними прикордонниками та підрозділами ЗСУ. Це стало можливим ще 2 березня, на сьомий день військового протистояння.

Таку заяву оприлюднив у Facebook секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов вранці 3 березня.

Зазначається, що за лінією держкордону наразі наглядає п'ятий прикордонний закін, а також окремі військовослужбовці. За словами Данілова, наразі вони відмінно захищають українську територію та знищують окупантів, які намагаються проникнути на територію нашої держави.

Також він підкреслив, що за минулу добу російські загарбники не змогли просунутися по жодному із обраних ними напрямків, адже українська армія тримає оборону. Наразі одним із найгарячіших на нинішню добу визначено одеський напрямок. Утім у цьому регіоні окупантів уже чекають з коктейлями Молотова і не тільки.

Крім цього Олексій Данілов додав, що розгляд звірств, мародерства та інших злочинів росіян, вчинених в Україні, скоро буде розпочатий у Гаазі. Всіх злочинців чекає справедливе покарання.

До речі, за перший тиждень війни російська армія понесла втрати в особовому складі у кількості 9000 осіб. Частина цих бійців вбита, частина — поранена.

Загалом у Мінобороні вважають, що з кожним днем бажання воювати у російських військових стає все менше, а загальний дух занепадає.