росія нахабно показує, що вже введених санкцій недостатньо - Зеленський

Читать на русском
Автор
1533
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський. Фото Screenshot

Президент традиційно звернувся до нації.

У неділю, 6 березня, на 11-й день повномасштабного вторгнення рф в Україну президент Володимир Зеленський традиційно звернувся до українського народу.

Відповідне відео доступне на YouTube-каналі Офісу президента України.

Зеленський зазначив, що 6 березня була Прощена неділя, проте багато українців навіть не згадали про це. Верховний головнокомандувач заявив, що українці не вибачать агресору розстріляних житлових будинків, розстрілів беззбройних громадян, сотні жертв і тисячі й тисячі страждань. Зеленський зазначив, що замість Прощеного буде Судний день.

Також президент України зробив новий закид у бік союзників, які відмовилися закрити повітряний простір в Україні. Зеленський закликав Захід посилити тиск санкціями на агресора.

"Зухвалість агресора – це чіткий сигнал для Заходу, що застосованих проти Росії санкцій – недостатньо. Бо там не зрозуміли. Не відчули. Не побачили, що світ дійсно рішучий. ", — заявив Зеленський.

Раніше повідомлялося, що Зеленський переговорив з Емманюелем Макроном після того, як президент Франції обговорив українське питання з кривавим диктатором володимиром путіним.