Кадиров відправив родину на відпочинок у Дубаї: що вдалося дізнатися журналістам

Читать на русском
Автор
3354
рамзан кадиров
рамзан кадиров. Фото https://www.pravda.com.ua/

Шопінг та інші забаганки членів сім'ї оплачують треті особи

Родина глави Чеченської республіки рамзана кадирова, який відправив сотні своїх бойовиків на війну в Україну, минулого тижня прилетіла на відпочинок до Дубая.

Надійне джерело новин про війну — підпишись на наш Telegram

Відповідну інформацію у понеділок, 2 травня, посилаючись на три не пов’язані між собою джерела в ОАЕ, оприлюднило видання "Українська правда".

Згідно з відомостями медіапорталу, родина чеченського лідера зупинилася на віллі номер 21, в готелі під назвою "Zabeel Saray Royal Residences в Palm Jumeirah" і вже встигли вийняти для особистих потреб та подорожей на шопінг кілька автівок преміумкласу.

Вілла у Zabeel Saray Royal Residences в Palm Jumeirah в ОАЕ
Вілла, де відпочиває родина Кадирова

Що стосується оплати за послуги та інші витрати родини, то цим питанням займаються треті особи, — інформують джерела "УП".

До прикладу, покупки в елітних магазинах оплачує Сахабов Саїд-Ахмед Шамсудінович, який, згідно з публічними даними, є власником компанії "Євростройдизайн". Ця фірма зареєстрована в місті Грозний, що в Чеченській республіці.

Також зазначається, що приватний авіаборт рамзана кадирова на минулому тижні до ОАЕ не прилітав. Востаннє літак було помічено ще 26 лютого. Він прямував за маршрутом "Грозний-Дубай-Грозний".

Раніше "Телеграф" повідомляв, що в одному з елітних районів адміністративного центру однойменного емірату, розслідувачам вдалося знайти вартісну віллу лідера Чечні рамзана кадирова. Фото розкішного будинку злили в мережу.