У Зеленського жорстко проїхалися по медведєву через слова про Україну

Читать на русском
Автор
8883
Подоляк відповів медведєву на слова про майбутнє нашої країни
Подоляк відповів медведєву на слова про майбутнє нашої країни. Фото Колаж "Телеграфу"

В Офісі президента засумнівалися, чи існуватиме медведєв через 2 роки

Зухвалий випад проти нашої країни від заступника глави російського Радбезу дмитра медведєва, який заявив, що України через 2 роки може й не існувати, не залишився без уваги радника голови ОПУ Михайла Подоляка. Відповідь була доволі різкою.

Так, у власному Twitter-акаунті Подоляк написав, що експрезидент росії здатен лише бризкати отрутою й нічого іншого він не вміє. Представник Офісу президента також засумнівався у тому, чи існуватиме політична фігура медведєва через два роки.

Перевірені новини про війну і не тільки — у нашому Telegram

"Якби російський імперіалізм мав обличчя, це був би Медведєв. Маленька людина з великими комплексами, єдина можливість якої привернути до себе увагу та самоствердитися – бризнути отрутою в бік України чи погрожувати світу. Україна була, є й буде. Де буде Д. Медведєв за 2 роки – питання", — написав Михайло Подоляк.

Нагадаємо, що глава російського Радбезу збісився після того, як дізнався, що завдяки американському ленд-лізу Україна зможе отримувати ще й природний газ. Спершу медведєв спробував нав'язати улюблений кремлівський наратив, що "Україна взимку замерзне", а спроби офіційного Києва отримати газ від США пов’язані саме з цим. А потім він взагалі заявив, що "України через 2 роки не існуватиме".

Раніше "Телеграф" повідомляв, що рупор Кремля дмитро пєсков поспішив підтримати свого колегу по цеху, вставивши ще одну пропагандистську тезу про "націоналістичні угруповання в Україні".