Російський письменник "порівняв" життя в росії з наслідками війни в Україні: мережа в гніві

Читать на русском
Автор
10027
Дмитро Биков
Дмитро Биков

Користувачам мережі порівняння не сподобалось

Відомий російський письменник та опозиціонер Дмитро Биков дав інтерв’ю українським ЗМІ та заявив, що росію окуповано режимом диктатора володимира путіна, а страждання росіян "співставні" з тим, що відбувається в Україні. Втім, користувачі мережі вже відреагували на його інтерв’ю UATV та висловили все, що думають про таке порівняння.

"Я хочу нагадати, що росію теж окуповано, і у нас свої біженці. Російський іммігрант сьогодні це біженець з окупованої країни, окупованої тотально і дуже жорстоко. Путін поставив чобіт на груди росії. Це окупація цілком порівнянна з тим, що відбувається на українських територіях. ", — заявив Биков.

Відповідна заява вже викликала реакцію у користувачів мережі. Так блогер Микола Воськало не приховував свого обурення і чесно висловив, що він думає з цього приводу.

Інші користувачі мережі теж мовчати не стали.

Як відомо, Дмитро Биков є відомим у росії письменником та опозиціонером, часто виступав із критикою політики путіна, а у 2019 році потрапив до лікарні після того, як його намагалися отруїти.

Нагадаємо, у росії 6 липня помер політичний аналітик, блогер і публіцист Слава Рабінович, який критикував путін і звинувачував його у вбивстві опозиціонера Бориса Нємцова. У 2021 році Рабіновича збила машина, після чого йому довелося перенести операцію, але оговтатися від травм він так і не зміг.