В Україні зупиняє мовлення ще один канал: господарем є нардеп від "ОПЗЖ"

Читати російською
Автор

Канал не йде в журналістське небуття назавжди

Слідом за змінами в роботі відомих телеканалів "Україна" та "Україна 24", що належать бізнесменові Рінату Ахметову, вирішив нагадати про себе і власник каналу LIVE, який веде мовлення в нашій країні з серпня 2020 року. Так, із п’ятниці, 15 липня, ЗМІ офіційно зупиняє свою роботу. Повідомляється, що на екрани до улюблених телеглядачів програма телемовлення має повернутися одразу після закінчення військового стану в Україні.

Інформацію про тимчасове припинення роботи телеканалу повідомили на сайті дистриб’ютора супутникового ТБ Viasat. Причина такого кроку офіційно поки що не озвучувалася.

Звісно ж, телеканал через відсутність програми мовлення буде виключений з доступного для користувачів пакету, адже нікого не цікавить дивитись у темний екран.

Резонансним цей момент є тому, що канал LIVE перебуває у власності народного депутата від забороненої в Україні партії ОПЗЖ Вадима Столара. Спочатку медіа з’явилося в українському просторі під назвою Kyiv.Live, але пізніше було перейменовано. Українським телеглядачам телеканал відомий із серпня 2020-го.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що загрожує медаімперії Ахметова, який вирішив передати свої два телеканали державі. Спойлер — поки все виглядає дуже сумно.