"Його слово нічого не варте": Леонід Кучма про те, чи можна довіряти путіну

Читать на русском
Автор
6818
Леонід Кучма, другий президент України
Леонід Кучма, другий президент України. Фото Скріншот відео

Український політик давно "розкусив" характер та "повадки" російського "вседержителя"

Другий президент України Леонід Кучма, який спрогнозував час закінчення війни з росією, неодноразово зустрічався з кремлівським диктатором володимиром путіним, і тому вважає, що російському "цареві" в жодному разі не можна довіряти.

Про це він сказав у коментарі "Телеграфу" у кулуарах 17-ї щорічної конференції Ялтинської Європейської Стратегії (YES) у суботу, 10 вересня.

Так, на запитання журналіста про те, чи не змінилася думка Леоніда Даниловича про те, що брати кредити у Росії небезпечно, оскільки "путін — страшна людина, яка може у відповідь зажадати набагато більшого", другий президент підтвердив незмінність своєї точки зору.

Екс-президент і досі вважає, що від кремлівського фюрера не варто чекати нічого корисного, тому що той не дотримує обіцянок і постійно бреше, що вже схоже на патологію.

"Нічого хорошого ми не повинні від нього чекати. Це – медичний діагноз", — вважає політик.

Леонід Кучма впевнений, що "головне – перемагати на полі бою і більше нічого".

На думку Кучми, сподіватися на путіна не має сенсу, адже він незліченну кількість разів брехав, що російські війська на кордоні – це лише навчання, що Росія ніколи не вторгнеться в Україну і т.д.

"Його слово взагалі нічого не варте", — виніс свій вердикт володимиру путіну другий президент України.

Коментар Леоніда Кучми "Телеграфу"

Нагадаємо, що чинний президент України Володимир Зеленський, який також виступив на конференції YES, розповів, чому нашій країні і нашим співгромадянам потрібно обов’язково витримати випробування, яким країну піддаватиме зима та підступний російський ворог.