У Чернівцях стрілянина, є загиблий та поранений: що відомо

Читать на русском
Автор
12556
Правоохоронці проводять операцію із затримання злочинця
Правоохоронці проводять операцію із затримання злочинця. Фото telegraf.com.ua

Місцевих жителів просять оминати вулицю Воробкевича, щоб не наражати себе на небезпеку

У понеділок, 3 жовтня, у Чернівцях сталася стрілянина поблизу місцевої школи під номером №27. Після цього рух однією з вулиці перекрили, а у місцевих виданнях повідомили, що без жертв цей інцидент не обійшовся.

Інформацію про надзвичайну ситуацію на Буковині підтвердив заступник голови Офісу президента України Кирило Тимошенко.

"Нацполіція проводила затримання особи, звинуваченої у розбещенні неповнолітніх. 1 поліцейська загинула, 1 поліцейський отримав поранення. Підозрюваний укрився у багатоквартирному будинку. Операція із затримання злочинця триває", — написав він.

Чернівці стрілянина - загинув поліцейський, що відбувається

Тим часом у місцевих Telegram-каналах з'явилися кадри з місця подій, на яких видно роботу правоохоронців. Як мінімум чотири автомобілі патрульної поліції з увімкненими проблисковими маячками стоять, попередньо, на вулиці Воробкевича. Попередньо відомо, що в одному з будинків по цій вулиці укривається зловмисник.

За інформацією місцевих ЗМІ, під час стрілянини загинула 22-річна співробітниця патрульної поліції. Вона разом з колегою прибула на виклик щодо розбещення неповнолітнього, коли зловмисник вистрілив у неї нібито з автомата Калашникова (інформацію про зброю уповноважені органи наразі не підтвердили). Інший поліціянт також отримав поранення, але вижив.

Варто додати, що у мережі також розповсюджувалася інформація про те, що нібито у перестрілці постраждали діти, однак ці дані не відповідають дійсності. Їх спростували у поліції Чернівців.

"Наразі триває спеціальна поліцейська операція. Інформація про те, що діти перебувають у заручниках не відповідає дійсності", — зазначили у відділі комунікацій поліції Чернівецької області.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що на Одещині коп випадково застрелив свою колегу у її ж кабінеті.