Зруйновано 30% електростанцій України: Зеленський зробив заяву

Читать на русском
Автор
7653
Наслідки чергового ракетного удару
Наслідки чергового ракетного удару

Україна повертатися до переговорів з росіянами не збирається

Лише за кілька днів сусідня росія здійснила одні з масованіших атак на Україну, спрямовані на знищення енергетики та критичної інфраструктури мирних міст. З 10 жовтня 30% українських електростанцій було зруйновано. У багатьох регіонах відсутня електроенергія та водопостачання.

Відповідну інформацію на своїй сторінці у Твіттері оприлюднив президент України Володимир Зеленський, відзначивши, що ці злочини проти мирного населення перекреслили усі ймовірності повернення до переговорів із путінським режимом.

"Ще один вид російських терористичних атак: спрямовані на енергетику та критичну інфраструктуру. З 10 жовтня 30% українських електростанцій було зруйновано, що спричинило масові відключення електроенергії по всій країні. Для переговорів з режимом путіна не залишилося місця", — йдеться в тексті публікації гаранта.

Варто нагадати, що уранці 18 жовтня, росія завдала нових ракетних ударів по багатьох українських містах. В результаті обстрілів та вибухів у Кривому Розі, Дніпрі, Харкові, Миколаєві, Запоріжжі, Житомирі та Києві частково пошкоджена енергетична інфраструктура та житлові будинки. У багатьох містах немає водопостачання, відключене світло, існують перебої зі зв'язком.

Раніше "Телеграф" також повідомляв, чому Збройні українські сили не відповідають путінській росії за її злочини проти мирних міст та населення.

Також ми писали про те, як лунали вибухи у Харкові під час чергової російської атаки.