"У пеклі поганий зв’язок": Юрій Гудименко розповів військовим лукашенка про те, як вони помруть у разі нападу на Україну

Читать на русском
Автор
1614
військові білорусі та зрадник лукашенка
військові білорусі та зрадник лукашенка. Фото Відкриті джерела

Білорусів підштовхують до непотрібної війни на чужій землі, українці ж захищають своє

Молодший сержант Збройних Сил України, відомий по мирному життю як блогер і один із засновників партії "Демсокіра" Юрій Гудименко вирішив звернутися до військовослужбовців Білорусі з важливим попередженням про те, що на них чекає, якщо вони візьмуть участь у нападі військ самозваного "президента" лукашенка на Україну.

Своє звернення Гудименко розмістив на сторінці у соціальній мережі.

Причина звернення блогера-сержанта досить проста.

"В мені тече частина білоруської крові. Можливо, саме вона змушує мене попередити вас, а не зловтішно дивитися на ваші смерті ", — пише він.

Головний меседж, який сержант ЗСУ відправляє білоруським військовим – це те, що перейшовши кордон зі зброєю в руках, вони напевно знайдуть свою кончину в українській землі.

"Ступите на нашу землю — помрете ", — "ненав’язливо" попереджає Гудименко білорусів.

При цьому блогер припускає, що смерть ймовірних загарбників може бути такою, як у російського десантника, об тіло якого спіткнувся в Ірпені при встановленні мін весною.

"Цей мені добре запам’ятався тим, що я раніше не бачив мертвих російських солдатів так близько, не в бінокль і не в приціл. Він повністю обгорів, одяг спікся з почорнілою шкірою, а одну з ніг обгризали голодуючі собаки. Може, ви помрете саме так, кинуті своїми командирами та товаришами по службі ”, — пише Гудименко.

Посада Юрія Гудименка

Також причиною смерті може стати українська міна, які є у розпорядженні ЗСУ.

"Це буде швидко — якщо міна буде протитанкова. Від протипіхотної ви швидше за все повільно вийдете кров’ю, не в силах врятуватися без сучасних аптечок та системи евакуації ", — "обіцяє" українець.

Також сержант ЗСУ не радить скидати з рахунків загибель від реактивного снаряда з HIMARS – у тому випадку ворогові "пощастить позбутися відірваних ног і страшних мук".

Ще один вид смерті окупантів на українській землі — знищення їхнього танка зі "Стугни" або "Джавеліна" — у цьому випадку солдати згоряють живцем, як сотні російських танкістів до цього. Не можна забувати і смерть від трофейного "Сонцепека" або "Града" – у цьому випадку загибель військових стане сюжетом для зйомок з коптера – такі відео зазвичай пересилаються в Мережі з коментарями – для попередження потенційних загарбників.

"Як би там не було — ви помрете. Понад шістдесят тисяч російських солдатів могли б підтвердити мої слова. Але вони не можуть. У пеклі поганий зв’язок ", — зазначає Гудименко.

Свої жахливі висновки військовий блогер обґрунтовує тим, що армія Білорусі не воювала десятки років, а ЗСУ перебуває у горнилі битв з 2014 року. Крім того, у білорусів — застаріла зброя, що відстала від часу, українські ж воїни мають сучасну техніку з країн НАТО.

Не менш важливим є і психологічний момент – білорусів підштовхують до непотрібної війни на чужій землі, ми ж захищаємо своє. Українська армія має ініціативу, а російський ворог відступає місяць за місяцем.

"У вас немає шансів. Жодного. Ви помрете тут, під селом, про яке ніколи не чули .... Якщо ви прийдете в Україну, то помрете. І здавання в полон — ваш єдиний шанс повернутися додому. Якщо ви цього не зробите, ви помрете", — попереджає білорусів Гудименко.

Залишається сподіватися, що слова "українця з великою часткою білоруської крові" почують тисячі військових сусідньої країни, яких зрадник лукашенко готується послати в Україну на догоду кривавому кремлівському диктатору.

Раніше "Телеграф" писав, що на тлі чуток про те, що росіяни готують повторне вторгнення з білорусі в Україну, спецслужби РБ заборонили вести зйомку у двох районах, що межують з Україною.