На Банковій відповіли, чи поїде Зеленський на зустріч із путіним

Читать на русском
Автор
7197
Український лідер Володимир Зеленський та диктатор путін
Український лідер Володимир Зеленський та диктатор путін

За попередніми даними, путін також планує долучитися до заходу

Президент України Володимир Зеленський братиме участь у саміті Великої двадцятки (G20), куди повинен приїхати і російський лідер володимир путін. Хоча раніше український гарант заявляв, що Україна не буде представлена на заході, якщо там буде диктатор.

Відповідну інформацію у вівторок, 8 листопада, у коментарі виданню "Суспільне" повідомив речник українського президента Сергій Нікіфоров, зазначивши, що, ймовірніше за все, Зеленський брати участь у саміті G20 в онлайн-режимі.

"В якомусь форматі, звичайно, що Володимир Зеленський візьме участь у саміті G20. Більше сказати не можу", — пояснив він.

Що стосується російського президента володимира путіна, то, згідно з даними західних ЗМІ, він також планує брати участь у саміті Великої двадцятки, який цього року пройде в Індонезії нібито "якщо ситуація це дозволить". Якщо ж ні, проситиме доєднатися до заходу дистанційно, тобто онлайн, як і український лідер.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що раніше участь президента України Володимира Зеленського у G20 перебувала під великим знаком питання. Проте російська сторона начебто вирішилася з кандидатом на відправку до Індонезії і це був не путін. Замість диктатора на захід повинен був їхати прем'єр-міністр російської федерації михайло мішустін.