У Криму ховають гауляйтера стремоусова: хто прийшов на церемонію прощання (фото та відео)

Читать на русском
Автор
7105
похорон кирила стремоусова
похорон кирила стремоусова. Фото РІА Новости

На момент смерті відомому зраднику України було 45 років

9 листопада у ЗМІ з’явилася інформація про загибель так званого "заступника голови адміністрації" Херсона кирила стремоусова. Сьогодні, 11 листопада, у Криму готуються до похорону гауляйтера.

У російському Telegram-каналі РИА Новости з’явилося відео підготовки до прощальної церемонії. Повідомляється, що проводитиметься вона у кафедральному соборі у Сімферополі – там відбудеться його відспівування.

На церемонію прощання приїхали перший заступник глави адміністрації президента росії сергій кирієнко, псевдогубернатор Запорізької області євгеній балицький, так званий голова Криму сергій аксенов і колаборант володимир сальдо, а також псевдогубернатор Севастополя михайло развожаєв.

За словами джерела, відспівуватимуть гаулятера будуть у відкритій труні, а його обличчя прикрите вуаллю.

Нагадаємо, що у середу, 9 листопада, кирило стремоусов потрапив у ДТП. На своєму позашляховику він рухався з Херсона у бік Мелітополя, але на дорозі зіштовхнувся із вантажівкою. Машина стремоусова буквально розлетілася на дві частини. Внаслідок пригоди гауляйтер загинув. Того ж дня у мережі з’явилися фотографії з місця дорожньо-транспортної пригоди.