Після ракетних ударів почалися проблеми з електрикою, і не лише в Україні

Читать на русском
Автор
7219
Окупанти знову б’ють по електростанціях
Окупанти знову б’ють по електростанціях

Через атаку росії пропало світло і вода в низці українських міст, а проблеми з електрикою спостерігаються ще й у сусідній країні

В результаті ракетних ударів рф по містах України в понеділок, 5 грудня, у низці регіонів почалися проблеми з подачею електрики. Тоді як Сумська область повністю залишилася без світла. Більше того, перебої відбуваються у сусідній з Україною Молдові.

Як повідомляє "Суспільне", у Сумській області задіяно екстрене аварійне відключення електроенергії. Тому весь регіон поки що залишається без світла. Це зроблено для того, щоб запобігти порушенням у роботі об’єднаної енергетичної системи України, пояснюють "Сумиобленерго".

Крім Сумщини, перебої зі світлом внаслідок ворожого обстрілу спостерігаються у низці інших міст, зокрема Житомирська, Київська, Одеська області. Крім того, в Одесі знеструмлено всі насосні станції та резервні лінії. Водопостачання відсутнє скрізь у місті, повідомив Інфоксводоканал.

На тлі обстрілів росіянами Одеси неполадки у подачі електрики сталися й у Молдові, про що повідомляють місцеві Телеграм-канали.

Як повідомляв "Телеграф", у понеділок, 5 грудня, в Україні спостерігається масштабна повітряна тривога. Сирени включені у всіх регіонах країни, окрім Криму, працюють сили ППО. Вибухи чули у таких областях: Запорізькій, Вінницькій, Полтавській, Київській, Дніпропетровській та Харківській. У мережі повідомляють про обстріл Одеси.