Чи наважиться росія на новий масштабний наступ: несподіваний прогноз Арестовича

Читать на русском
Автор
5043
Армія росії Новина оновлена 23 грудня 2022, 21:43
Армія росії. Фото Відкриті джерела

Якщо найкращі військові рф не взяли Україну, то мобілізованим це тим паче не вдасться

Радник офісу президента України Олексій Арестович спрогнозував, чи наважиться росія на новий масштабний наступ. Раніше радник голови Міноборони Сергій Кузан також висловився на цю тему, припустивши, що росія не залишить Київ у спокої.

На думку Арестовича, яку він висловив в інтерв’ю Наталії Мосейчук, кремлівський диктатор не ухвалить рішення про новий масштабний наступ на Україну. Також він зазначив, що зараз путін вже "інакше приймає рішення".

"Я думаю, що він не ухвалить рішення наступати. Він уже в перспективі особистої загибелі дивиться, особистої політичної поразки", — каже Арестович.

Радник ОПУ вважає: в рф є розуміння того, якщо кращі кадрові російські частини не впоралися з поставленими завданнями, то годі чекати на великі подвиги від погано озброєних мобілізованих.

"Їм потрібно вирішити обмежені завдання", — додав Арестович.

При цьому він заявив, що вважає президента росії "гранично раціональною людиною, аж до повної відсутності емпатії, емоцій, але в рамках свого ірраціонального світу".

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що український дипломат Валерій Чалий припустив, коли і за яких умов може закінчитись війна в Україні.

Також ми повідомляли про те, що генсек НАТО Йенс Столтенберг дав тверезий прогноз щодо майбутньої війни.