""Калібри" не закінчаться ніколи": у Зеленського поставили на місце Міноборони рф з їхнім тролінгом

Читать на русском
Автор
13130
Михайло Подоляк
Михайло Подоляк. Фото president.gov.ua

Подоляк жорстко відповів росіянам

Під час здійснення вже десятого масованого ракетного обстрілу України Міноборони рф видало безглузду заяву про те, що крилаті ракети "Калібр" у росії нібито ніколи не закінчаться.

"Загрозлива" заява була опублікована 29 грудня о 9:28 у Telegram-каналі Міністерства оборони рф. Саме в цей час в Україну летіли десятки ракет. Одна з них прилетіла в результаті прямо до житлового будинку в Івано-Франківську, а у Києві уламки збитої ракети впали на приватний сектор.

Пост Міноборони росії

Безглуздості висловлюванню Міноборони країни-агресора додають нещодавні слова начальника Головного управління розвідки МО України Кирила Буданова в одному з інтерв’ю про те, що росія мріє вийти на виробництво 20 "Калібрів" на місяць.

Водночас радник глави Офісу президента Михайло Подоляк на своїй сторінці у Twitter вирішив у своїй манері відповісти на сміливу заяву росіян.

"Чому потрібний спецтрибунал по росії? Хоча б для того, аби члени всіх "огидних вісімок", включаючи Міноборони 🇷🇺, відповіли за радісні крики "у нас, росіян, ніколи не закінчаться "Калібри", щоб убивати громадян іншої країни". Геноцидного типу держава (рф) має максимально заплатити", — написав Подоляк на своїй сторінці.

Нагадаємо, раніше українці відреагували на чергову масовану ракетну атаку з боку російських окупантів. Сайт "Телеграф" зібрав яскраві вислови українців у соцмережах.