У п’яти місцях одразу: у Запорізькій області позиції окупантів злетіли у повітря (мапа)

Читать на русском
Автор
4235
Виліт снаряда на полі бою Новина оновлена 04 січня 2023, 07:35
Виліт снаряда на полі бою. Фото facebook.com/GeneralStaff.ua

ЗСУ вдарили по базах ворога

Кількість російських мобілізованих в Україні продовжує скорочуватись ще до бойових зіткнень. Ворогів ліквідують у місцях дислокації.

Про нові втрати у лавах ворога звітував Генштаб ЗСУ. На цей раз "гаряче" російським окупантам було в Запорізькій області. Другого січня були вражені місця його скупчення чи дислокації техніки ворога у Токмаку, Мелітополі, Бердянську, Пологах, Василівці.

За даними Генштабу ЗСУ, серед об’єктів — два склади боєприпасів і до 10 одиниць військової техніки знищено, влучання є у два пункти дислокації ворога. Вибули з ладу до 260 солдатів ворога, убитими чи пораненими.

Вибухи у Запорізькій області
Місця ліквідації окупантів у Запорізькій області

Мер Мелітополя Іван Федоров повідомив, що у місті вибухи чули в районі мелітопольського аеродрому, також лунав вибух між населеними пунктами Мирне та Північне, де ворог розмісти свої бази. Росіяни посилюють пошук диверсантів.

Триває історія з мобілізованими російськими солдатами, які загинули в Макіївці. Кількість убитих сягає, за різними оцінками, до 400 осіб, ще майже стільки ж поранено. Світові ЗМІ вже назвали це ганьбою для російської армії та путіна. Кількість загиблих, за офіційною версією, зросла до 89, включаючи старшого офіцера, але винними у своїй смерті зробили самих мобілізованих, а не російське керівництво, яке почало безглузду війну.