"Рабів до раю не пускають": Зеленський зробив звернення на День Героїв Небесної Сотні (відео)

Читать на русском
Автор
4507
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський. Фото president.gov.ua

Український лідер переконаний, що українці здійснять мрію полеглих Героїв

Президент Володимир Зеленський виступив зі зверненням до суспільства у День памʼяті Героїв Небесної Сотні, вкотре наголосивши на тому, що не має жодного сумніву в тому, що Україна переможе агресора.

Відеозвернення українського лідера у понеділок, 20 лютого, з`явилося на його сторінці у Telegram.

"Рабів до раю не пускають. Це сенс українського тлумачення волі. Це причина, чому на нашій землі ворога не залишиться. Сьогодні ми вшановуємо героїв, які віддали своє життя за Україну й українців у час Революції Гідності, – Героїв Небесної Сотні. Людей різного віку та професій, різних регіонів, але однакових і справжніх цінностей", — йдеться у зверненні.

За словами президента, зараз, захищаючи Батьківщину від ворога, кожен повинен пам'ятати, що сила духу і міць базується на міці та силі багатьох українців, які свого часу не здалися, а навпаки, мріяли і діяли заради її майбутнього. Заради того, аби Україна стала вільною, сильною, незалежною, демократичною європейською країною.

Зеленський також наголосив, що не має жодного сумніву в тому, що українці все є захистять свою державу, реалізувавши мрію полеглих Героїв.

"Світла памʼять усім, хто віддав своє життя за Україну й українців! Вічна шана Героям Небесної Сотні!", — додав він.

Раніше "Телеграф" ділився розповідями учасників лютневої Революції Гідності, які ціною власного життя виборювали на Майдані своє право на світле майбутнє України.