У Раді розписалися два нардепи з різних фракцій: фото щасливих молодят

Читать на русском
Автор
22152
Ілюстративне фото

Народних депутатів розписав особисто Денис Малюська

У Верховній Раді утворилася міжфракційна родина. Нардеп від фракції "Голос" Ярослав Железняк узяв за дружину колегу від "Слуги народу" Ольгу Коваль.

Радісною новиною у своєму Telegram-каналі поділився новоспечений чоловік. Судячи з фото, реєстрацію шлюбу проводив особисто міністр юстиції України Денис Малюська.

У лютому 2023 року стало відомо про стосунки 31-річної Ольги Коваль та 33-річного Ярослава Железняка. За словами нардепки, вони не приховували своїх стосунків від колег та близьких.

"Виявляється, у Раді можна зустріти не лише друзів та опонентів, а й справжнє кохання. У перший день весни цей вусатий дядько сказав, що тепер на одну сім’ю в Україні побільшало. У вільній і незламній країні завдяки нашим захисникам", — написав Железняк у своєму каналі.

Відомо, що раніше Ярослав Железняк був радником прем’єр-міністра Володимира Гройсмана з парламентських відносин, а 2019 року став народним депутатом від фракції "Голос".

Ольга Коваль стала нардепом також 2019 року від фракції "Слуга народу". На сьогодні вона входить до комітету ВР з питань освіти, науки та інновацій та очолює підкомітет з професійної (професійно-технічної) та професійної вищої освіти.

До речі, це не перша міжфракційна родина у Верховній Раді. 2015 року нинішній нардеп від "Слуги народу" Дмитро Наталуха одружився з колегою від "Батьківщини" Оленою Шкрум.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що спікер президента Чехії одружився з біженкою з України. Після початку війни він дав притулок у себе українці з дитиною і навіть не підозрював, що це може перерости в кохання.